Reus acull la primera reunió del projecte GELATOn THE ROAD

Aquest passat dimecres, 12 de juliol, es va celebrar la primera reunió nacional del projecte GELATOn THE ROAD a la ciutat de Reus. La trobada, presencial i en línia, va congregar gelaters d’arreu d’Espanya per explicar-los el funcionament del concurs i animar-los a participar en la primera fase del projecte, organitzat per les entitats reusenques DomSpain i Open Europe.

Durant la trobada, els gelaters van tenir l’oportunitat de conèixer els detalls del concurs internacional d’elaboració de gelats artesans, que tindrà lloc a Reus l’any 2025. Amb l’objectiu de promoure els productors locals i destacar el concepte quilòmetre zero, GELATOn THE ROAD cerca reunir gelaters de fins a dotze països europeus en aquest esdeveniment de renom.

La reunió també va servir per iniciar la primera fase del projecte, que consisteix en la resolució d’un qüestionari exhaustiu sobre les pràctiques laborals dels gelaters, els ingredients utilitzats en els seus gelats, les tècniques de producció i altres aspectes relacionats amb la seva feina. Tot plegat permetrà recopilar informació valuosa per a l’organització del concurs i garantir que es respecten els estàndards de qualitat i sostenibilitat del projecte. El projecte GELATOn THE ROAD neix amb la intenció de fomentar el reconeixement dels productes locals i potenciar la sostenibilitat en el sector del gelat artesà. Amb la utilització de matèries primeres de qualitat que respectin el medi ambient com a premissa, aquest concurs internacional de gelats promet ser una oportunitat única per als gelaters d’arreu del món per compartir coneixements, explorar noves tècniques i demostrar la seva habilitat en la creació d’obres mestres gelateres.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.