Salou difonun vídeo a través de les xarxes socials per donar a conèixer la cultura tradicional i popular del municipi

Salou difonun vídeo a través de les xarxes socials per donar a conèixer la cultura tradicional i popular del municipi

Les properes difusions seran dijous, dia 4 (activitat dins l’envelat); divendres, dia 5 (actes Xic’s); i diumenge, dia 7 (el foc de la Festa Major de Salou)

L’Ajuntament de Salou, a través de l’Àrea de Serveis Culturals, ha difós a les seves xarxes socials un vídeo sobre la cultura popular del municipi: els balls, les cercaviles, els gegants, els concerts de coral, el teatre, la mostra de pintura d’artistes locals, i, en definitiva, sobre l’activitat del teixit cultural tradicional de Salou, amb les entitats com a grans protagonistes, que donen vida cada any a la Festa Major d’Hivern.

L’alcalde de SalouPere Granados, ha manifestat que “ens enorgullim del fet que Salou tingui un teixit associatiu i cultural tan ric, que fa que la Festa sigui tan genuïna i tan nostra. Per això, volem agrair a totes les persones que formen part de les entitats protagonistes la seva implicació i il·lusió”.

Per un altre costat, el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, ha dit que “Salou té un teixit cultural que creix, any rere any, i que fa que la Festa sigui una veritable font d’inspiració i de talent, que s’aconsegueix amb esforç i ganes de fer la celebració cada cop més gran”.

La regidora d’Infància, Joventut i Adolescencia, Julia Gómez, ha destacat “el protagonisme que tenen sempre els nens, les nenes i la gent jove de Salou a la Festa d’Hivern i el gran ventall d’activitats que organitzem cada any per a ells; unes activitats que tot i que enguany no podran gaudir de forma presencial, esperem que tornin a formar part de la programació futura”.

D’altra banda, la ciutadania també es podrà descarregar, a través de les xarxes @SalouCulturaiFestes el “Calendari de cultura popular”, amb els balls i elements festius de la ciutat, que, a més, permetrà pintar-los i decorar-los. Les creativitats es podran publicar a Instagram, amb l’etiqueta #asaloufemfestaambsalut.

Exposició d’artistes locals de Salou

D’altra banda, a la Torre Vella de Salou, a partir del dia 3 de febrer, i fins al 31 de març, de 18 a 20 h, de dilluns a dissabte, excepte festius, es podrà admirar l’exposició d’artistes locals, un clàssic molt esperat cada any.
Les persones interessades en consultar el catàleg podran descarregar-se’l a les xarxes socials de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Salou.

Totes les accions ludicofestives es podran seguir a través de les xarxes socials de Serveis Culturals, la Biblioteca de Salou, la regidoria d’Infància (Club Xic’S), i la regidoria de Joventut:

Àrea de Serveis Culturals de l’Ajuntament de Salou: a Facebook, @SalouCulturaiFestes; i a Instagram, @saloucultura

– Biblioteca de Salou: a Facebook, @bibliotecadesalou; a Twitter, @bibliosalou; i a Instagram, @bibliosalou

– Regidoria d’Infància de l’Ajuntament de Salou (Club Xic’S): a Facebook, @salou.xics

– Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Salou (Joventut Salou): a Facebook, @Joventut Salou; a Twitter, @JoventutSalou; i a Instagram, @joventutsalou

– YouTube de l’Ajuntament de Salou: https://www.youtube.com/c/ajuntamentsalouoficial/videos

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.