Salou dona suport a una campanya de recollida de residus a la platja, promoguda per Good Karma Projects

Salou dona suport a una campanya de recollida de residus a la platja, promoguda per Good Karma Projects

Consisteix en formar grups de persones, respectant sempre les normes de seguretat COVID-19, que facin batudes per netejar espais naturals, les platges, els boscos, etc. de residus i tindrà lloc aquest cap de setmana, demà dissabte, dia 20 de març, i diumenge, dia 21

L’Ajuntament de Salou se suma aquest cap de setmana a la convocatòria per motivar les persones, clubs, entitats i empreses a organitzar una clean up (recollida de residus) a la seva zona.

Tothom que estigui interessat a participar en aquesta acció es pot inscriure a través de la següent webhttps://goodkarmaprojects.org/clean-up-with-good-karma/

Els passos que cal fer per muntar una clean up són:

1.- Dur a terme la inscripció.

2.- Reunir un equip. Es pot formar un grup d’activistes amb la família, els amics, respectant, sempre, les normes de seguretat COVID-19.

3.- La jornada de neteja a l’aire lliure ha de servir per conscienciar la població de la importància de cuidar l’entorn natural.

4.- Les imatges i l’impacte generat per totes les clean up es podran compartir a través de les xarxes socials. Es pot emprar el següent hastag #cleanupwithgoodkarma. Es pot fer servir, també, l’etiqueta @goodkarmaprojects.

Cal dir que s’està generant una base de dades sobre escombraries al mitjà natural que serveix per donar visibilitat a la problemàtica i es troba a disposició de la comunitat científica.

L’alcalde de SalouPere Granados, ha manifestat que “hem de fer tot allò que estigui a les nostres mans per tal de preservar el medi ambient i el nostre planeta; i, en aquest sentit, ens agrada donar suport a qualsevol iniciativa que contribueixi a la cura mediambiental, com les sortides per netejar espais naturals; la platja, per exemple, que, en el nostre cas, com a municipi turístic, és un dels principals actius que tenim”.

Per la seva banda, el regidor responsable de Medi Ambient, Daniel López, ha assenyalat que “la suma de forces pot crear un impacte molt positiu en el medi natural, per la qual cosa animem a participar de la iniciativa de neteja de residus a Salou, de forma voluntària”. També “es demostra el compromís que Salou té amb el compliment dels ODS de l’Agenda 2030, en aquest cas concret, amb els números 13 i 15, ‘Acció pel clima’ i ‘Vida i ecosistemes terrestres’, respectivament”.

Des de l’Ajuntament de Salou i també des de Good Karma Projects, es fa una crida a la responsabilitat individual i col·lectiva, per tal que, en tot moment, es compleixi amb les mesures de seguretat pel que fa a la COVID-19, marcades per les autoritats sanitàries.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.