Salou engega la campanya comercial ‘Family shopping Salou’

Les àrees de Dinamització Econòmica i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Salou, junt amb l’Associació Shopping Salou Comerciants i Empresaris, han engegat, oficialment, avui dilluns, 7 de juny, la nova campanya comercial ‘Family Shopping Salou’, que té com a objectius incentivar i dinamitzar el comerç de proximitat i, alhora, sensibilitzar sobre la diversitat familiar.

Aquest migdia, l’alcalde Pere Granados, acompanyat del regidor de Dinamització Econòmica i Participació Ciutadana, Hèctor Maiquez; i del president de l’Associació Shopping Salou Comerciants i Empresaris, Juli Vilaplana; ha presentat la iniciativa, en roda de premsa, al Passeig Jaume I. 

S’han ubicat diversos mupis amb la cartelleria de la campanya pels carrers del municipi, concretament, al Passeig Miramar, amb Plaça Venus; al Passeig Jaume I, davant el número 1, indret on s’ha dut a terme la presentació; a la plaça de Francesc Germà, davant de l’Avinguda Andorra; i, per últim, al carrer Barcelona, a tocar amb Via Roma. Cal dir que les il·lustracions dels cartells són de la dissenyadora Montse Bernaus. 

També, 70 comerços del municipi, que s’han adherit a la campanya han creat microaparadors als seus locals per donar suport a aquesta nova iniciativa. 

Segons l’alcalde, Pere Granados, “Salou és un municipi, acollidor, hospitalari i inclusiu, i que compta amb el segell de turisme familiar de la Generalitat de Catalunya, des de l’any 2003″. “Volem que aquest segell serveixi per a tots els models de família, per visibilitzar-les i per normalitzar-ne la diversitat i que totes se sentin ben acollides i benvingudes en les activitats que realitzin amb nosaltres, i, especialment, en aquest cas, en el shopping”. Granados ha afegit que “estem davant d’una campanya amable de sensibilització ciutadana que ha de servir per donar la mà, seguretat, confiança i respecte cap a totes les famílies diverses i plurals: biparentals amb fills, amb dues mares, dos pares, mares solteres, pares solters, sense fills, famílies amb infants adoptats o en acollida, famílies trans, famílies reconstruïdes o compostes, famílies extenses, amb gent gran al seu càrrec, etc”.

Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica i Participació Ciutadana, Hèctor Maiquez, ha explicat que “el rerefons d’aquesta campanya innovadora és treballar la tolerància i el respecte de forma real i activa, a través de missatges visuals que arriben als residents i visitants i que tenen com a objectiu influir, positivament, en les conductes de compra dels potencials clients”. També ha indicat que “aquesta primera acció que inclou la cartelleria és una declaració de principis de a on volem anar”, i, “estem treballant en altres iniciatives de promoció que ens ajudaran a tenir una imatge més inclusiva i més atractiva, de cara als consumidors”.

Així mateix, el president de l’Associació Shopping Salou Comerciants i Empresaris, Juli Vilaplana, ha assenyalat que “des de l’entitat, volem col·laborar, de forma activa, en la promoció turística de la ciutat, i donar suport al Patronat Municipal de Turisme i l’Ajuntament en totes aquelles iniciatives que posin en marxa”; i ha afegit que “conscients del fet que la idea és fomentar un turisme familiar adreçat a tot tipus de nuclis, hem volgut ser els primers en llençar aquest missatge: Salou vol acollir qualsevol mena de famílies”. També ha explicat que “els microaparadors són com unes xarxes socials a peu de carrer, per tal de promocionar les campanyes que es duen a terme al municipi”. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.