SALOU FA UNA CRIDA A LA CIUTADANIA PERQUÈ CONTRIBUEIXI A LA HISTÒRIA DEL MUNICIPI, APORTANT RECURSOS PER IL·LUSTRAR EL CONFINAMENT

ajuntament-salou

L’Ajuntament, a través de l’Arxiu Municipal, se suma a la iniciativa ‘Arxivem la COVID-19’, promoguda per l’Associació d’Arxivers-Gestors de Documents de Catalunya

L’alcalde Pere Granados demana la col·laboració i implicació dels salouencs i les salouenques, ‘per tal d’aconseguir, entre tots i totes, una font documental rica i de qualitat, per deixar testimoni de la situació que estem vivint’

L’Ajuntament de Salou, a través de l’Arxiu Municipal, fa una crida a la ciutadania a contribuir a la història del municipi, recollint i aportant recursos gràfics per il·lustrar com està vivint el període de confinament i les fases del pla de desescalada, i crear, així, una memòria pública plural.

Concretament, es tracta de la iniciativa ‘Arxivem la COVID-19’ (#arxivemlacovid19), que és promoguda per l’Associació d’Arxivers-Gestors de Documents de Catalunya. La documentació que es pot aportar és variada, des de fotografies i vídeos, i fins a dibuixos i altres recursos.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, demana la col·laboració i implicació dels salouencs i les salouenques, “per fer història, i aconseguir, entre tots i totes, un arxiu d’informació ric i de qualitat, per documentar, de la manera més fidel i propera possible, la situació que estem vivint”.

En aquest sentit, el batlle vol motivar la ciutadania a “expressar i donar a conèixer les seves vivències a través de recursos visuals i sonors, perquè no es perdin i perdurin en el temps”.

L’arxiu municipal té la voluntat de que, un cop hi hagi un gruix de documentació al respecte, la població el pugui consultar, a través exposicions i altres formats.

Per poder participar-hi, cal contactar amb l’arxivera, al correu electrònic jprat@salou.cat. La documentació es pot fer arribar per aquesta via telemàtica, o, quan sigui possible, també de forma presencial, a l’Arxiu Municipal. En tot cas, caldrà especificar l’autor/a o persona que cedeix el recurs, moment i lloc on s’ha creat, drets d’accés i difusió.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.