Salou i el Mercadet de l’Espigó

El Mercadet de l'Espigó de Salou es pot visitar cada dia, des de les 19h fins a mitjanit; i restarà obert fins el 15 de setembre
El Mercadet de l'Espigó de Salou es pot visitar cada dia, des de les 19h fins a mitjanit; i restarà obert fins el 15 de setembre

Salou

L’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou ha posat en marxa, de nou, el Mercadet de l’Espigó, un espai on po der adquirir una gran varietat d’articles.

Aquest mercat romandrà obert a l’Espigó del Moll de Salou durant tot l’estiu. La data d’obertura va ser el passat 12 de juny i es podrà visitar fins el 15 de setembre. L’horari de funcionament és cada dia, a partir de les 19 hores, i fins a la mitjanit.

El Mercadet de l’Espigó, a tocar de mar, compta amb un total de 12 parades de tipologia diversa, on residents i visitants poden trobar-hi des d’articles de regal, fins a bijuteria, joies, decoració, souvenirs, quadres, i peces de macramé i ganxet, entre d’altres.

L’estil de les casetes, en fusta, la seva estètica amb els colors blanc i blau, i les bombetes de llum càlida, proporcionen un ambient acollidor i molt estiuenc, al capvespre.

Enguany, és el segon que el Mercadet es duu a terme en aquesta ubicació, l’Espigó del Moll, una decisió que es va prendre l’estiu passat, per primer cop, i que va tenir una molt bona acollida per part de tots els paradistes; i també bona repercusió per part del públic local i les persones visitants. Anteriorment, cal recordar que les parades d’artesania s’instal·laven a la Masia Catalana de Salou.

Aquest canvi d’espai ha permès aportar dinamisme, per la seva proximitat amb el Passeig Jaume I, un dels llocs més concorreguts i identificatius del municipi turístic. I també ha ajudat a reactivar l’activitat comercial a la zona de l’Espigó del Moll, un indret, també, molt visitat durant tot l’estiu, tant per persones de Salou com de fora; i per la seva proximitat amb el nucli urbà i les magnífiques vistes, vora el mar.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.