Salou impulsa el nou Pla d’Ocupació Local extraordinari ‘Salou 2020’, que donarà feina a 16 persones del municipi

Salou impulsa el nou Pla d’Ocupació Local extraordinari ‘Salou 2020’, que donarà feina a 16 persones del municipi

A través del Servei d’Ocupació Municipal (SOM Salou), s’han destinat 200.000 euros a aquesta iniciativa, per tal d’ajudar a fer front a les conseqüències de la pandèmia de la COVID-19

L’Ajuntament de Salou, a través del Servei d’Ocupació Municipal (SOM Salou), impulsa un nou Pla d’Ocupació Local “Salou 2020”, de caràcter extraordinari, que permetrà donar feina a 16 persones del municipi que es trobin en situació d’atur, com a demandants d’ocupació.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha posat de manifest que “des de l’inici de la pandèmia, estem facilitant ajudes locals adreçades a la ciutadania salouenca, ja que s’ha vist greument afectada per les conseqüències que està tenint la crisi en tots els sectors econòmics”.

Granados ha assegurat que “aquest nou pla d’ocupació se suma al conjunt d’accions que duem a terme, per tal que les persones cobreixin les seves necessitats bàsiques i accedeixin a un lloc de treball digne, per poder tenir una bona qualitat de vida”.

Per la seva banda, el regidor de Dinamització i Servei d’Ocupació, David González, ha assenyalat que “seguint la línia de l’Ajuntament en la què potenciem els plans locals amb fons propis, hem posat en marxa aquest nou pla extraordinari, destinant un total de 200.000 euros, per reforçar l’ocupació de les persones aturades al municipi, fent tasques relacionades amb la ciutat, i per ajudar a pal·liar la difícil situació en la què es troben”. 

Cal dir que, amb la intenció de tenir en consideració diferents sectors de la població i de millorar i reforçar els serveis a la ciutadania i el manteniment de la ciutat, les places a cobrir s’han dissenyat atenent diversos perfils professionals de les persones aturades de Salou i a les característiques pròpies dels programes i projectes a desenvolupar pels diferents departaments de l’Ajuntament.

Així, la relació de llocs de treball oferts en aquests pla són: 8 Peons i Oficials de paleteria; 3 Conserges d’instal·lacions municipals; 1 Auxiliar d’arxiu; 2 Auxiliars de programes i subvencions; i 2 Agents Cívics de suport a la ciutadania. Els contractes seran de 6 mesos, a jornada completa.

Presentació d’instàncies

Les instàncies es podran presentar a partir de demà dimecres, 14 d’octubre, i fins al 2 de novembre, a través de la Seu Electrònica (fes clic aquí), o, amb cita prèvia, preferentment, al SOM Salou, o, com a servei alternatiu, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament.

Així, per demanar cita prèvia al Servei d’Ocupació Municipal (SOM Salou), es podrà fer per telèfon, al 977 30 92 00, marcant les extensions 1104, 1315 i 1084; o a través de la Seu Electrònica, al següent enllaç (fes clic aquí).

D’altra banda, per sol·licitar cita prèvia a l’OAC, cal trucar al 977 30 92 92, o bé a través de la Seu Electrònica, al següent enllaç (fes clic aquí).

Les bases específiques de la convocatòria i els requisits per participar es troben detallats al següent enllaç (fes clic aquí).

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.