Salou ja escalfa motors per rebre el 58 RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA

Prova del ral·li al passeig Jaume I de Salou.

La prova se celebrarà del 19 al 21 d’octubre i es correrà, íntegrament, sobre trams de terra, excepte el tram de l’especial urbana, amb el passeig Jaume I com a teló de fons. 

El 58 RallyRACC Catalunya – COSTA DAURADA torna els dies 19, 20 i 21 d’octubre amb dues jornades de competició sobre trams de terra en excel·lent estat. El municipi de Salou serà, un any més, l’epicentre esportiu de la prova, acollint totes les fases del ral·li, des de les verificacions, el dijous, 19 d’octubre, fins al podi de final de cursa, el 21.

L’alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, afirma que “el RallyRACC és un dels esdeveniments més rellevants a nivell esportiu i turístic que tenim, que ens dona molt de prestigi i projecció a nivell internacional, per la qual cosa estem satisfets i agraïts de poder acollir-lo a Salou i a la Costa Daurada; i, també, que sigui un focus d’atracció de turistes i visitants, durant tot un cap de setmana, amb l’impacte econòmic i mediàtic que suposa”. 

El 58 RallyRACC Catalunya – COSTA DAURADA constarà d’un total de 9 trams de velocitat, 5 d’ells diferents. A quatre d’aquests trams es donaran dues passades, mentre que l’especial urbana de Salou es farà una sola vegada. El tram de Salou es correrà sobre l’habitual pis dur, encara que els cotxes el disputaran equipats amb les mateixes cobertes de terra amb les quals correran el ral·li. 

El divendres 20 d’octubre, a partir de les 9.15 h, es farà a Salou el tram de qualificació (2 km). El dissabte, 21 d’octubre, es correrà l’especial urbana de Salou. L’arribada al podi del passeig Jaume I serà aquest dia, a partir de les 19 h, amb el repartiment de premis, a les 20.30 h. 

El parc de treball estarà instal·lat a l’aparcament de PortAventura World i la base de la competició se situarà a pocs metres, a l’Hotel Caribe. 

Cal dir que és el 7è ral·li puntuable per al Súper Campionat d’Espanya i el 6è del Campionat de Catalunya.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.