Salou, millor que mai Salou

Salou, millor que mai Salou

Sentir la brisa del mar Mediterrani a primera hora del matí; caminar entre pins, arribant a les cales més amagades de Cap Salou; recórrer en bicicleta els quilòmetres de carril que dibuixen el litoral; passejar pel Passeig Jaume I, i aturar-se a gaudir de la seva grandesa. Degustar un plat que desperta tots els sentits; descansar en allotjaments que ens fan sentir com a casa; trepitjar la sorra fina sota els peus… Tot això i molt més ha estat, és i serà Salou.

A la capital del turisme de la Costa Daurada, portem dècades acollint la il·lusió de les persones que ens visiten; i, avui, tenim la certesa que ens trobem en el nostre millor moment.

Cal destacar, també, l’oferta d’oci i entreteniment, que reobre complint amb totes les mesures necessàries per garantir la seguretat dels visitants.

Fa anys que treballem per convertir Salou en un amfitrió de referència, i així se’ns reconeix i certifica en múltiples àmbits, com la sostenibilitat, la innovació, el turisme familiar, la vegetació, la vela, el golf o el cicloturisme, entre d’altres. A més, durant els darrers mesos, la natura s’ha posat a treballar a favor de Salou, fent aflorar un paisatge únic, ressaltant la bellesa d’un Mediterrani exultant, i creant, en definitiva, l’escenari més idoni on gaudir les millors sensacions.

Avui, Salou té més zones verdes obertes al públic que mai; més espais per a la mobilitat de les persones; una oferta gastronòmica innovadora i atractiva; serveis molt complets; un teixit comercial preparat i competitiu; una oferta lúdica més diversa, i un patrimoni cultural més ric. ’Salou, millor que mai’.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.