Salou, Platja Tot l’Any – Edició hivern

Visita dinamitzada sobre la història de Salou, amb Ans Educació, el passat diumenge, 12 de febrer.

Salou

Salou té en marxa l’edició d’hivern del programa d’activitats ‘Salou, Platja Tot l’Any’, l’objectiu del qual és l’ampliació de la temporada turística, a través de la dinamització de les platges, al llarg dels 365 dies, tret dels mesos de màxima afluència. 

Cal tenir en compte que la platja és un espai natural on es poden desenvolupar activitats de gaudi, com passejar, jugar amb la mascota, fer castells de sorra, fer volar estels, fer-se fotos, pescar i llegir, entre d’altres.

‘Salou, Platja Tot l’Any’ és una iniciativa del Patronat Municipal de Turisme de Salou, en col·laboració amb la regidoria de Platges: Qualitat i Pla d’Usos. 

En aquest sentit, s’ha creat un programa per als mesos de gener, febrer i març de 2023, amb iniciatives a la platja relacionades amb projectes actuals que donen impuls al turisme familiar, esportiu, a la creació de producte turístic des del patrimoni històric del municipi, al wellbeing i a Salou com a destinació Pet Friendly. 

Per a aquest hivern, s’han programat les següents sessions: visita dinamitzada sobre la figura del Rei Jaume I, els pirates i els corsaris, amb Ans Educació (5 de març); Mitja Marató de Salou, amb la col·laboració de Challenge Spain Events S.L. (11 de març); taller de fotografia de postes de sol per a dispositius digitals, amb Alan Pardines, de Millennials Films (18 de març); i cap de setmana Pet Friendly (25 i 26 de març).

Inscripcions, a través de:

RESERVA PLAY (https:// salou.reservaplay.cat). 

Més informació: 

www.salou.cat 

www.visitsalou.eu 

Xarxes de @visitsalou

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.