Les claus més importants per fidelitzar els teus clients 

Màrqueting digital

Has promocionat el teu producte, has captat el públic objectiu i finalment, has venut, però s’ha establert una relació amb el client? Cada dia neixen noves empreses oferint el mateix producte que tu, així que si vols aconseguir la fidelitat dels teus clients i convertir-te en el seu punt de referència, has d’oferir-los un servei de postvenda amb certs beneficis i avantatges que els premiïn per continuar comprant la teva marca. Estem parlant del màrqueting de fidelització i en aquest article us explicarem les claus més importants per dur-lo a terme. 

El màrqueting de fidelització és una estratègia que busca mantenir una relació a llarg termini amb els clients, mitjançant diverses tècniques que els obsequiarà amb avantatges exclusius per ser fidels a la teva marca. Això farà que continuïn consumint el teu producte i no se’n vagin a la competència. Com més contents estiguin els nostres clients amb el producte, més possibilitats hi haurà que tornin a consumir-lo, el recomanin als seus amics i ens acabi generant una comunitat fidel i, per tant, uns ingressos fixos. 

Després de veure la importància que té aquesta estratègia per fer créixer el teu negoci, és moment de conèixer les claus que faran que el pla de fidelització sigui tot un èxit. 

– Crear una comunitat de la marca a xarxes socials. Permetre una comunicació bidireccional és essencial per saber què opinen els clients sobre el teu producte, a més d’aconseguir una major visibilitat online. 

– Atenció personalitzada. És important valorar cada client de forma individualitzada i oferir-los una atenció amable, empàtica i que els generi confiança. 

– Reconèixer i recompensar els clients fidels. Oferir descomptes únics, vals regal per l’aniversari, targetes client o correus electrònics amb novetats són algunes de les accions que premiaran el seu compromís amb la teva marca. 

– Satisfer al consumidor. Un cop obtenim la retroalimentació dels nostres clients a través de les nostres xarxes socials o per enquestes, tractarem de millorar l’experiència de l’usuari satisfent les seves necessitats. 

Aquestes serien algunes de les claus més rellevants de qualsevol estratègia de fidelització. Si els teus clients estan satisfets amb la seva compra i el tracte rebut, on creus que tornaran a comprar quan ho necessitin? Exacte, a la teva empresa!

Bemarketing 

Et farem arribar a tothom 

www.bemarketing.cat

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.