Salou posa en marxa el nou concurs de fotografia ‘#TardorASalou2020’

Salou posa en marxa el nou concurs de fotografia ‘#TardorASalou2020’

Caldrà publicar una imatge a Instagram on aparegui Salou en aquesta època de l’any, amb el hashtag ‘#TardorASalou2020’; o comentar amb una fotografia a la publicació del concurs del Facebook de VisitSalou

El Patronat Municipal de Turisme de Salou ha posat en marxa, avui dimecres, 21 d’octubre, el nou concurs fotogràfic ‘#TardorASalou2020’ a les xarxes socials de VisitSalou.

Per poder participar-hi, caldrà publicar una imatge a Instagram on aparegui el municipi en aquesta època de l’any (tardor), amb el hashtag ‘#TardorASalou2020’; o comentar amb una fotografia a la publicació del concurs del Facebook de VisitSalou.

El termini màxim per publicar les creativitats és fins al proper dilluns, 23 de novembre, dia que es farà pública la fotografia guanyadora.

La millor imatge s’emportarà una cistella amb productes típics nadalencs, entre els quals es troben un panetone, torrons, carquinyolis, mel, garrapinyades, galetes i trufes de xocolata.

L’alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, ha volgut motivar la ciutadania a participar, “ja que segur que captaran, amb les seves fotografies, un Salou exuberant i magnífic, amb els colors característics de la tardor”.

Cal dir que cal comptar amb el permís dels usuaris que apareguin a la fotografia; i que l’organització es reserva el dret a excloure qualsevol creativitat que no segueixi la temàtica del concurs o que no presenti una qualitat mínima.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.