Salou posa en valor les instal·lacions del Punt d’Informació Juvenil i el centre Masia Tous davant la nova coordinadora territorial de Joventut

Una reunió tècnico-política ha servit per explicar els serveis que es realitzen des de la regidoria i parlar del nou Pla Local de Joventut

La nova coordinadora territorial de Joventut a Tarragona, Eva Ferran Roig, ha visitat les instal·lacions del Punt d’Informació Juvenil i del centre Jove Masia Tous on han dut a terme una reunió tècnico-política en la que el regidor de Joventut de Salou, David González, ha mostrat les instal·lacions que el municipi de Salou ofereix als joves. En el marc de la reunió, a la que ha assistit també la tècnica de la Coordinació, a més dels tècnics i treballadors de l’àrea de Salou, s’han detallat els diferents programes, projectes i activitats que es desenvolupen des de la regidoria de Joventut. El regidor també ha posat l’equipament a disposició del Servei Territorial per tal de generar noves activitats junt amb la Coordinació Territorial encaminades a millorar el servei que es presta als joves de Salou.

González, també ha aprofitat la reunió per tal de posar fil a l’agulla al nou Pla Local de Joventut que s’aprovarà enguany, així com també de la propera convocatòria de d’ajuts inclosos dins del contracte programa. Pel regidor de Joventut, el qual fa poc més de 30 dies que està ratificat en el càrrec, “ha estat una reunió de presentació d’estratègies en la que veiem com per part de les dues administracions hi ha una coincidència en que el nostre objectiu és que els joves se sentin protagonistes, importants i que participin activament de les activitats que oferim”.

Els espais del Centre Jove Masia Tous inclouen els serveis del PIJ, de la Garantia Juvenil, a més de les sales d’assaig, la sala polivalent, la sala de formació i altres espais dedicats a l’ús dels joves del municipi.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.