Salou reparteix 1.900 productes d’alimentació i higiene a Càritas, Creu Roja i Eluzai per tal d’ajudar les famílies més vulnerables

Salou reparteix 1.900 productes d’alimentació i higiene a Càritas, Creu Roja i Eluzai per tal d’ajudar les famílies més vulnerables

El regidor de Dinamització Econòmica i Participació Ciutadana, Hèctor Maiquez, va assistir, ahir dilluns, al lliurament dels lots de productes aconseguits amb la campanya comercial i solidària de Nadal ‘Queda’t a Salou, tenim de tot’

L’Ajuntament de Salou i l’Associació Shopping Salou Comerciants i Empresaris han aconseguit repartir fins a 1.900 productes d’alimentació i higiene a les entitats benèfiques del municipi, Càritas SalouCreu Roja Salou i Eluzai, per tal d’ajudar les famílies més vulnerables a fer front a la crisi de la COVID-19.

Aquests lots de productes s’han recollit gràcies a la campanya comercial i solidària de Nadal ‘Queda’t a Salou, tenim de tot’. En aquest sentit, l’alcalde de Salou, Pere Granados, ha posat en valor “la generositat i solidaritat dels veïns i veïnes de Salou i dels comerciants del municipi, que han fet que aquesta campanya hagi estat un gran èxit de participació”.

El regidor de Dinamització Econòmica i Participació Ciutadana, Hèctor Maiquez, va assistir ahir dilluns, 18 de gener, a l’acte de lliurament de dits productes, al Mercat Municipal, on va expressar que “des de la regidoria, volem donar les gràcies als comerciants, per la seva solidaritat, i a les entitats, per la gran tasca que realitzen”. “Ens satisfà molt que, en uns moments tan complicats, tots plegats ens coordinem per tal d’ajudar aquelles persones que més ho necessiten, ara mateix”.

També hi van ser presents el president de l’Associació Shopping Salou Comerciants i Empresaris, Juli Vilaplana; la dinamitzadora de l’entitat, Lluïsa Giménez; el director de Càritas Salou, Esteve Tomàs; la vicepresidenta local de Tarragona i referent del Punt d’Atenció Creu Roja Salou, Marina Peláez; i el pastor de l’Església Protestant de Salou i coordinador d’Eluzai, Josué García.

Per la seva banda, el president de l’Associació Shopping Salou Comerciants i Empresaris, Juli Vilaplana, va remarcar l’èxit de la campanya, dient que “hem aconseguit recollir més productes dels que pensàvem”. I va agrair que “els comerciants també han aportat més quantitat d’articles dels que se’ls demanava”.

El responsable de Càritas Salou, Esteve Tomàs, va manifestar la seva satisfacció per la recollida de productes, i va assenyalar que aquests lots seran un plus per donar suport a les famílies usuàries de l’entitat.  

Així mateix, la vicepresidenta local de Tarragona i referent del Punt d’Atenció Creu Roja Salou, Marina Peláez, va explicar que “la quantitat que rebem és en proporció al número d’usuaris de cada entitat”, i va assegurar que “aquesta aportació ens és de gran ajuda pel repartiment mensual”.

Per últim, el pastor de l’Església Protestant de Salou i coordinador d’Eluzai, Josué García, va donar les gràcies per l’ajut i suport de l’Ajuntament i l’Associació Shopping Salou Comerciants i Empresaris, i va valorar, molt positivament, totes aquestes iniciatives, “generoses i altruistes”, que ajuden les persones més necessitades.

Cal dir que, actualment, Càritas Salou compta amb 400 famílies usuàries; Creu Roja Salou, amb 95 famílies; i Eluzai, amb 243 famílies.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.