La Fundació ”la Caixa”, en conveni amb la Generalitat de Catalunya, impulsa tallers virtuals per a la gent gran

La Fundació ”la Caixa”, en conveni amb la Generalitat de Catalunya, impulsa tallers virtuals per a la gent gran

El període d’inscripcions estarà obert fins al 27 de gener, a través del número de telèfon 900 264 459. Per inscriure-s’hi, cal disposar d’un dispositiu electrònic, connexió a Internet, càmera incorporada i una adreça de correu electrònic

La Fundació ”la Caixa”, en conveni amb la Generalitat de Catalunya, impulsa tallers virtuals en directe per a la gent més gran de 60 anys (55, en el cas de ser pensionista). Tenint en compte la situació derivada del context de pandèmia, el Programa de Gent Gran de la Fundació ”la Caixa” ha adaptat el ventall d’activitats per donar resposta a les necessitats actuals mitjançant diferents itineraris. En el marc d’aquesta iniciativa,106 casals cívics, 15 casals de gent gran i 12 cases del mar de la Xarxa de la Generalitat de Catalunya difondran les activitats en línia.

Tots els itineraris proposats busquen el mateix objectiu: aconseguir un desenvolupament més harmònic i equilibrat en les diferents àrees del funcionament humà, oferint activitats complementàries que afavoreixin una bona salut i un millor benestar. Alhora, volen maximitzar les capacitats i els recursos personals que fomentin un bon envelliment, augmentant la motivació pel dia a dia a través d’activitats i vincles diferents.

En total, es formaran grups de tallers en línia gratuïts en els itineraris de «Salut i activitat física», per facilitar a les persones grans les eines necessàries per promoure la seva autonomia i millorar el seu benestar; «Desenvolupament personal i benestar emocional», recursos per millorar l’estat emocional de les persones i desenvolupar un projecte de vida d’acord amb la situació actual; «Competències digitals», una proposta diferent per utilitzar les tecnologies de la informació i comunicació (TIC) durant el dia a dia; i «Cultura», per crear un espai de reflexió i conversa al voltant d’un llibre o de la història de la música. El període d’inscripcions estarà obert fins al 27 de gener, i es podrà fer una sol·licitud màxima de tres itineraris per trimestre i per persona. Per això, cal disposar d’un dispositiu electrònic, connexió a Internet, càmera incorporada i una adreça de correu electrònic. Les inscripcions es faran a través del número de telèfon 900 264 459.

«Davant del context actual, volem continuar estant al costat de les persones grans per oferir-los activitats que els ajudin a recuperar la seva quotidianitat i a construir espais relacionals que els permetin afrontar les possibles situacions d’aïllament social i soledat», ha subratllat el responsable dels centres a Catalunya, Lluís Aranda.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.