‘Salou, un sabor de tot l’any’, agenda gastronòmica 2023

Fotografia de família de la presentació de l’agenda gastronòmica de Salou 2023, a Barcelona.

Salou 

Salou, un sabor de tot l’any’, és la nova agenda d’activitats i esdeveniments gastronòmics que se celebraran a la capital del turisme de la Costa Daurada, durant aquest 2023.

L’acte a Barcelona, el passat 20 de març, va ser presidit per l’alcalde Pere Granados; junt amb la xef Carme Ruscalleda, del Restaurant Sant Pau a Tòquio; del president de la Global Wine Tourism Organization, José Antonio Vidal; i de la directora general de Turisme de la Generalitat, Marta Domènech.

Les iniciatives són: el Tasta Salou, que ja és en marxa, i se celebra cada dijous, al vespre, als restaurants participants.

Del 14 d’abril al 7 de maig, les Jornades gastronòmiques de l’arròs. Finalitzaran amb un arròs popular, el 7 de maig, a la fira Sabor Salou, la qual es farà del 5 al 7 de maig, al Passeig Jaume I.

També torna el Gastrotour 2023, del 2 a l’11 de juny.

Per donar la benvinguda a l’estiu, es realitzarà la nova iniciativa ‘Amb gust d’estiu’, el 18 de juny, al Passeig Jaume I.

Per la Festa del Rei Jaume I, es farà un homenatge a una de les figures més rellevants de la història de Salou, el 3 de setembre.

Gastro Wine & Music tornarà a la Torre Vella, l’1 d’octubre, amb exposicions i showcooking dels millors restauradors.

També se celebrarà la 2a edició del Salouween Street Festival, els dies 27 i 28 d’octubre, al Passeig Jaume I.

Del 17 de novembre al 3 de desembre, es realitzaran les Jornades Gastronòmiques del Calamar.

I, per últim, la nova acció ‘Nadal amb tots els sentits’ donarà el tret de sortida a les festes, l’1 de desembre, als carrers de Salou.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.