Salou viurà el Cós Blanc al passeig Jaume I

Salou

Fins al 5 de febrer, la població resident de Salou i els seus visitants estan convidats a gaudir d’una de les celebracions més genuïnes del municipi: la Festa Major d’Hivern, amb el Cós Blanc com a espectacle estrella.

La principal novetat és que el gruix de les activitats i actes es desenvoluparà al passeig Jaume I, on hi ha l’envelat.

Pel que fa al Cós Blanc, hi haurà un canvi en el recorregut. El 3 de febrer, a partir de les 19 h, la desfilada començarà al pg. Jaume I. Continuarà pel c. Illes Balears, c. Major i c. Girona; i acabarà al pg. Jaume I. L’espectacle tindrà lloc en aquest mateix passeig, des del c. Girona, fins al c. de Joan Miarnau Ciurana.

Enguany, la Festa Major tindrà un marcat caràcter inclusiu, amb una zona reservada per a persones amb mobilitat reduïda, durant l’espectacle del Cós Blanc. Estarà ubicada al pg. Jaume I, cantonada amb el c. de Joan Miarnau Ciurana.

Igualment, el pàrquing de zona blava del c. Major, cantonada amb Illes Balears, estarà destinat únicament i exclusiva per a aparcament i vehicles amb mobilitat reduïda.

Salou vetlla per unes festes lliures d’agressions i discriminacions masclistes i lgtbifòbiques. Per això, a l’envelat hi haurà un punt violeta i multicolor d’atenció durant les nits del 26 i 27 de gener, i 1, 2 i 3 de febrer, dia del Cós Blanc.

La programació festiva és fruit de la col·laboració de les regidories de Cultura, Festes, Igualtat, Gent Gran, Infància, Esports, Ensenyament, Cultura Tradicional i Popular i la Biblioteca Municipal.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.