Saloucity, el joc de taula inspirat en Salou

El joc educatiu de taula ambientat en el municipi de Salou, SALOUCITY, ja es pot adquirir, a través de la pàgina d’Instagram @saloucity_joc (FES CLIC AQUÍ). Es tracta d’un projecte que ha estat impulsat per un grup de joves emprenedors, encapçalats pel salouenc Jaume Orteu Saiz, junt amb l’Oriol Farràs i el Jordi Noguera, ideòlegs de la iniciativa.

SALOUCITY pretén donar a conèixer la ciutat de Salou, d’una forma lúdica i amena, fent promoció dels llocs, festes i esdeveniments més emblemàtics del municipi, i el seu entorn i tradicions. Tots els elements del joc, com les fitxes, les cartes, els bitllets i el tauler, s’han dissenyat de forma exclusiva, inspirats en motius salouencs.

Aquest joc de taula ja és a la venda, i es pot reservar, de forma gratuïta. Es produiran sota comanda, en funció de les reserves realitzades. El preu del joc és de 36 euros.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, que s’ha reunit, recentment, amb els impulsors d’aquest joc de taula, ha mostrat la seva satisfacció, atès que “és una novetat lúdica que, a més a més, ens aporta uns coneixements de la nostra ciutat, i el fet que sigui per a totes les edats, permet el gaudiment en família”. L’alcalde ha explicat que aquesta iniciativa va en la línia d’altres accions que s’han dut a terme des del Patronat Municipal de Turisme, com el joc de l’oca de Salou i la gimcana digital turística.

Els fundadors del joc asseguren que “ens faria molta il·lusió que, a banda de l’èxit que pugui tenir a nivell de vendes, sigui un joc ben acollit i de referència per a les persones que estimen Salou i les seves tradicions”.

El joc transcorre per alguns dels carrers i places més emblemàtics de la ciutat, com el passeig Jaume I o el carrer Barcelona. Les caselles són personalitzades, amb elements característics del dia a dia de la ciutat. Les caselles de les quatre platges més emblemàtiques de la ciutat també seran de visita obligada, La Platja Ponent o la Platja Llevant, per exemple.

La producció del joc és ecofriendly 100%, és a dir, reciclable en la seva totalitat, atès que s’ha elaborat amb cartró, fusta i paper.

D’altra banda, una part dels beneficis que es recullin de la venda de SALOUCITY es destinaran, directament, a La Marató de TV3 d’enguany, per tal de lluitar contra les malalties mentals. També, part dels beneficis es destinaran a associacions col·laboradores de Salou.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.