Salouween Street Festival, del 29 al 31 d’octubre

L’Ajuntament de Salou, a través de les regidories de Dinamització EconòmicaServeis CulturalsInfància i Joventut, ha presentat, aquest matí, en roda de premsa, la programació per celebrar la nit més terrorífica de l’any, Halloween. La campanya, enguany, porta el títol de ‘Salouween’.

A l’acte, hi ha estat present l’alcalde Pere Granados; acompanyat del regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Màiquez; de la regidora d’Infància i Joventut, Julia Gómez; i del regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà.

Per part de Dinamització Econòmica, s’ha donat a conèixer la novetat d’enguany, el ‘Salouween Street Festival’, amb música, restauració, shows i animació, i zona infantil, que se celebrarà al Passeig Jaume I, del 29 al 31 d’octubre, en horari de 17 a 24 h.

Hi participen els següents establiments: Altaglio; Enjoy; Costa ‘95; Theatre Town; Petit Comité; City Hall; Caffe Di Mare; Fiesta Bar; Hola-Ola; Shots; i El Rinconcito de Manel.

També, durant el festival, actors i actrius de les escoles ‘Moon Espai Creatiu’ i ‘Ahura Teatre’ es convertiran en els personatges més terrorífics i actuaran durant el transcurs de la festa, interactuant amb el públic assistent.

L’alcalde Pere Granados ha manifestat que “la celebració del Halloween farà de motor tractor, per tal que molts visitants vinguin al nostre municipi i donin vida, en un moment en què és el final de la temporada d’estiu i l’inici de la temporada de tardor”. Des del Patronat Municipal de Turisme, ha recordat, “venim impulsant la idea que Salou és viu, a l’estiu, i també a l’hivern”. Així mateix, respecte al ‘Salouween Street Festival’, ha agraït la col·laboració i implicació de tots els establiments participants, atès que “aquest gran repte depèn de tots nosaltres”.

També, junt amb l’Associació Shopping Salou Comerciants i Empresaris, es tornarà a dur a terme l’exitosa campanya comercial ‘Truc o tracte’, als comerços, per als més petits. A partir del 25 d’octubre, els 64 establiments adherits a la iniciativa repartiran unes bosses reutilitzables; per tal que, el divendres, 28 d’octubre, a la tarda, els més menuts vagin a fer ‘truc o tracte’ als comerços i omplin la bossa, amb llaminadures i xocolatines. Aquestes bosses també es podran adquirir a l’Espai d’Infància Estació del Carrilet, el mateix dia 28.

A més, les persones que comprin als comerços adherits a la campanya durant aquests dies podran aconseguir diferents descomptes i entrar al sorteig d’entrades a Port Aventura + Ferrari Land. Les butlletes del sorteig les repartirà Shopping Salou, junt amb les caretes de Catrina o Catrín, que ajudarà els nens i nenes de Salou a disfressar-se.

El regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha assenyalat que el ‘Salou Street Festival’ “és un nou producte que engloba un conjunt d’iniciatives que dinamitzaran l’activitat econòmica al Passeig Jaume I, i que s’adreça a tot tipus de públics i edats”. El regidor també ha recordat que “enguany, tornem a organitzar l’activitat ‘Truc o tracte’, atès que va tenir molt d’èxit, l’any passat, durant tota la setmana festiva, entre els més petits”.

D’altra banda, l’àrea de Serveis Culturals organitza la Desfilada Zombi, el dilluns, 31 d’octubre, des de la plaça del Carrilet, a partir de les 19.30 h. El recorregut serà el següent: sortida de la plaça del Carrilet, passant per Via Roma, c. Barcelona, nucli antic, c. Barcelona, de nou, i fins arribar al Passeig Jaume I. Caldrà anar disfressat. Així mateix, es farà una marató de maquillatge, a partir de les 18.30 h, per a les persones assistents.

Les escoles de ball del municipi també participaran a la cercavila, així com els Gegants de Salou i l’Associació Sal-i-Ou.

A més, el dimarts, 1 de novembre, el Teatre Auditori de Salou (TAS) acollirà l’obra de teatre de terror ‘Pánico 13’, sota la direcció de Cristina Muñoz, a les 18.30 h. L’entrada és gratuïta, i l’aforament, limitat. L’activitat és per a joves a partir de 14 anys.

El regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, ha explicat que “cada cop, la celebració del Halloween la tenim més arrelada, i hem vist com s’han començat a introduir classes relacionades amb aquesta temàtica a les escoles de dansa i de teatre del municipi; i, per aquest motiu, els hem fet partícips de la festa”. Ha agraït la participació de les escoles de ball del municipi, Mónica Novillo, Nou Estil Salou, Ahura Teatre, Moon Espai Creatiu i Escena Salou; així com de l’Associació Sal-i-Ou i dels Gegants de Salou.

Passatges del terror

La Masia Catalana de Salou tornarà a acollir, enguany, els dos passatges del terror, del 29 al 31 d’octubre, per a infants i joves.

D’una banda, el passatge Xic’S, organitzat per la regidoria d’Infància, en horari de 18 a 19.30 h.

I, d’altra banda, el passatge del terror ‘La Maledicció de la Masia’, una iniciativa de la regidoria de Joventut, adreçada, especialment, a joves majors de 14 anys. Aquesta acció es farà de 21 a 24 hores, en finalitzar el passatge infantil.

Ambdues activitats són gratuïtes. L’aforament és limitat, per ordre d’arribada.

Així mateix, el proper 29 d’octubre, els infants podran gaudir del ‘Salouween Xic’S’, al Passeig Jaume I, de 17 a 19.30 h, durant l’esdeveniment ‘Salouween Street Festival’. Hi haurà tallers de manualitats, pintacares i tatuatges de Halloween; i es comptarà amb la presència de les mascotes del Club Xic’S, el Rocky i la Confetina, que aniran acompanyats de tres figures de la pel·lícula ‘Coco’.

Per la seva banda, la regidora d’Infància i Joventut, Julia Gómez, ha assenyalat que “hem obert de nou les portes de la Masia Catalana, amb un ambient terrorífic, amb els passatges del terror, que seran totalment gratuïts”. També ha explicat que “hem preparat un vídeo promocional sobre ‘La maledicció de la Masia’, per tal de que tothom es vagi preparant per passar una mica de por”.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.