Salses Fruits presenta la seva Crema de Calçot

SALSES FRUITS presentarà la seva Crema de Calçot durant la Gran Festa de la Calçotada de Valls, un nou producte que ve a completar la seva extensa gamma de cremes i productes frescos.
Aquest dissabte 28 de gener, durant el show-cooking de la 9a Jornada Gastronòmica del Calçot, “Memorial Àngel Solé” i diumenge 29, durant la Gran Festa de la Calçotada, es farà la presentació del producte a l’escenari i es donarà degustació gratuïta de la crema a l’estand de SALSES FRUITS. Ambdós actes tindran lloc a la plaça del Pati de Valls.
La idea de fer una crema de calçots amb gust de calçots cuits a la flama de les redoltes ve de lluny. El primer que la va oferir als seus clients fou el Josep M Gatell, de la Masia Bou, a principis dels anys noranta del segle XX, en el marc de les Jornades del calçot que organitzava anualment. Però entre tots els que la va popularitzar i presentar al públic, precisament a les primeres Jornades Gastronòmiques del Calçot, va ser el recordat cuiner vallenc Àngel Solé i Guasch que va oferir degustacions de la seva crema de calçot, i la tenia a la carta del seu restaurant. Actualment, la seva germana Judit Solé Guasch, continua oferint al restaurant Ca l’Àngel, la crema de calçot amb la recepta del
seu germà.

La Crema de Calçot de SALSES FRUITS és una crema de gust suau i agradable, amb el toc just de sabor i aroma de calçot, que recorda la calçotada. És un producte elaborat amb oli d’oliva verge extra, sense conservants afegits i sense gluten, en envàs de vidre de 0,485 litres.
La nova crema de calçots de SALSES FRUITS és la primera que es podrà trobar als comerços de proximitat i als lineals dels supermercats.
La Crema de Calçot s’afegeix al catàleg de cremes de Salses Fruits amb altres productes com la Crema de Verdures, la Crema de Carbassa, la Crema de Carbassó i la Vichyssoise, tots elaborats a Figuerola del Camp, a la terra del calçot.
De la terra del calçot és la denominació que forma part de l’etiqueta de la Crema de calçot i que referma el compromís de SALSES FRUITS amb el seu territori i amb la seva gent, posant èmfasi en la localització de la seva fàbrica i la proximitat amb els proveïdors, amb la voluntat presentar-se com una marca molt propera, molt d’aquí, de la terra on, entre altres productes de qualitat, es cullen els calçots des de fa dos-cents anys.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.