Segona edició de ‘La Galeta Amiga’

S’ha presentat, a la sala d’actes de la Cambra de Comerç de Reus, la segona edició de la Galeta Amiga, la iniciativa articulada conjuntament pel Gremi de Forners de Reus i el Baix Camp i el Gremi d’Artesans Pastissers de les comarques de Tarragona, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Reus, per donar suport a la Fundació Esclerosi Múltiple.

El dolç solidari es despatxarà a una vintena llarga de forns, pastisseries i confiteries. Els clients podran adquirir els paquets de galetes, de deu unitats cadascun, al preu de 3,50 euros, import que es destinarà a la FEM. La campanya es desenvoluparà del 15 al 30 de maig, coincidint la cloenda amb la celebració del Dia Mundial

Les galetes es presenten en bosses de deu unitats i tenen un preu de 3,50 euros. La venda arrencarà aquest proper cap de setmana i s’allargarà fins el dilluns 30 de maig, Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple.

La Galeta Amiga és una galeta de mantega, que cada elaborador ha fet seguint la seva pròpia recepta. D’aquesta manera, es poden anar tastant les propostes de cada obrador. Els forns participants són Caelles, Pili Huguet, Josep Maria Huguet,  Mariné, Pa Bo i Sistaré de Reus i Tarragona, Racionero Castellvell i Reus, La Glòria de Miami Platja, Sant SALVADOR I Quin Cacau de Cambrils i Reus i Cal Tullet de L’Espluga de Francolí. Per la seva banda, les confiteries i pastisseries col·laboradores són Caelles, Padreny i Poy de Reus, Conde, Trill, Palau i Montserrat de Tarragona, La Confiança de L’Arboç, Ferrer de L’Espluga de Francolí, Federico de Gandesa, Sant Salvador i Quin Cacau de Cambrils i Reus i Pepi d’Ulldemolins.

La recaptació de la campanya 2021 va ascendir a 3.133 euros. A Reus la FEM disposa del seu propi centre neurorehabilitador situat al Mas Sabater. L’espai es va inaugurar el 2001 i ofereix 23 places diürnes concertades.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.