La Selva acollirà la II Cursa de l’Aigua la propera setmana

La Selva acollirà la II Cursa de l’Aigua

El dissabte 24 de març tindran lloc, amb inscripció gratuïta, una cursa d’adults i una per als infants en la zona escolar de la Rasa Abel Ferrater

La segona edició de la Cursa de l’Aigua, organitzada per commemorar el Dia Mundial de l’Aigua per Comaigua i el Consell Esportiu del Baix Camp, es celebrarà enguany a la Selva del Camp el proper dissabte 24 de març al matí, a la zona escolar de la Rasa Abel Ferrater. La cita, que comptarà amb curses tant per a adults com per a infants, serà gratuïta per a tothom, essent necessari formalitzar la inscripció fins el divendres 16 de març com a màxim.

La Cursa de l’Aigua, que en el 2017 es va celebrar al Parc del Roquís de Reus, el circuit de terra situat al Polígon Agro-Reus, transcorrerà enguany per una superfície mixta, amb predomini de terra però amb zones d’asfalt. A les 10.00 hores es donarà la sortida a la cursa d’adults (amb les opcions de córrer 3.100 metres o 5.675 metres), mentre que a partir de les 10.45 hores s’iniciaran les proves d’infants, reservades per atletes nascuts entre els anys 2000 i 2014.

En les categories juvenil (2000 i 2001), cadet (2002 i 2003) –ambdues cobriran una distància de 1.800 metres-, infantil (2004 i 2005) i aleví (2006 i 2007) –la distància en aquestes dues categories serà de 1.080 metres-, els participants podran triar la opció voluntària de realitzar els darrers 500 metres amb un acompanyant adult, mentre que els infants benjamins i prebenjamins (nascuts entre els anys 2008 i 2011 i que recorreran 900 metres), així com els minis (nascuts entre els 2012 i el 2014 i que hauran de recórrer 560 metres), hauran de fer-ho obligatòriament amb l’acompanyant adult triat agafats de la mà.

Tots els interessats en participar podran inscriure’s fins al divendres 16 de març en la web https://glarrotcha.wixsite.com/cebc, així com en el correu glarrotcha@cebc.cat. Els dorsals es podran recollir el dimecres i el dijous  a  les oficines del Consell Esportiu del Baix Camp, o el dissabte en la carpa d’organització de la cursa, situada al pàrquing de la Rasa, fins a un quart d’hora abans d’iniciar-se les curses.

Els cinquanta primers inscrits de cada categoria rebran d’obsequi una samarreta tècnica commemorativa de la prova, mentre que també hi haurà un trofeu per als tres primers classificats de cada cursa..

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.