La Guia de Reus se suma a la campanya “Sempre al costat del comerç amic”

Sempre al costat del comerç amic

Més de 150 mitjans de proximitat de l’AMIC impulsen aquesta campanya per ajuda al comerç i serveis en el moment de la seva reobertura facilitant la contractació d’espais publicitaris

Des d’avui fins al 31 de juliol, més de 150 mitjans de proximitat associats a l’AMIC d’arreu del territori, inicien la campanya Sempre al costat del comerç amic, amb l’objectiu de donar un cop de mà als comerços i empreses de servei, en el moment de la seva reobertura, per ajudar-los a tenir el major nombre de clients possibles a la tornada i incrementar l’afluència de públic.

La campanya dissenyada per l’AMIC vincula mitjans i comerç de proximitat, ja que el dia a dia dels mitjans de proximitat és estar connectats amb el seu entorn més proper, comercial, social…, esdevenint uns canals de comunicació molt necessaris per als comerços i serveis. És en aquest sentit, que la campanya pretén ser una eina que dinamitzi, arreu del territori i des de la proximitat, la reobertura de l’activitat econòmica després del confinament per la pandèmia del coronavirus.

Els mitjans adherits a la campanya, inclosa La Guia de Reus, ofereixen xecs regal de publicitat a partir de 100€. La iniciativa pretén facilitar, amb aquests importants descomptes, que els comerços puguin accedir a espais publicitaris, contribuint així a la ràpida activació de consum en els seus establiments.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.