SESSIÓ INFORMATIVA SOBRE EL PROGRAMA DE TRANSMISSIÓ D’EMPRESES DE REEMPRESA

SESSIÓ INFORMATIVA SOBRE EL PROGRAMA DE TRANSMISSIÓ D'EMPRESES DE REEMPRESA

Es farà aquest dimecres a la Facultat d’Economia i Empresa de la URV

La facultat d’Economia i Empresa de la Universitat Rovira i Virgili acull aquest dimecres, 29 de novembre, el «Cafè de la Reempresa», una sessió informativa sobre Reempresa, el programa de compravenda de petites i mitjanes empreses que té per objectiu afavorir la continuïtat i el creixement de negocis en ple funcionament, els quals necessiten un relleu en la propietat i direcció. D’aquesta manera, treballa per salvaguardar llocs de treball i evitar el tancament d’empreses econòmicament viables, alhora que ofereix assessorament als empresaris que volen cedir la seva empresa i a les persones reemprenedores disposades a donar-hi continuïtat.

En aquest sentit, el «Cafè de la Reempresa», organitzat pel Centre de Reempresa de Catalunya amb la col·laboració de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus, REDESSA, i la Càtedra d’Economia i Empresa de la URV, es dirigeix a totes aquelles persones interessades a cedir la seva empresa i també a potencials reemprenedors. La sessió, que es realitzarà de 15 a 17 h, servirà per donar a conèixer el projecte i explicar com preparar-se per a poder realitzar la cessió d’un negoci amb èxit. A l’acte hi intervindran el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, i el director del Centre de Reempresa de Catalunya, Albert Colomer. A més, es comptarà amb representants de l’empresa Prolim Higiene Industrial de Reus, que presentarà el seu cas d’èxit.

Les empreses que entren al programa de Reempresa han de complir dos requisits: estar en funcionament i ser viables econòmicament. Normalment el procés des que es comença la cessió d’una empresa fins que aquesta està en ple funcionament té una durada de 6 mesos.

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.