Set regatistes del Club competeixen en la Setmana Olímpica de la Comunitat Valenciana

Setmana Olímpica de la Comunitat Valenciana

Set dels nostres regatistes han participat aquest passat cap de setmana a la Setmana Olímpica de la Comunitat Valenciana, que al seu torn era Copa d’Espanya de Laser Standard. L’expedició del Club ha aconseguit bons resultats un cap de setmana més. En la categoria de Laser Standard, Alberto Guillén i Món Cañellas s’han situat en la sisena i vuitena posició respectivament. En Laser 4.7, Ricard Castellví va finalitzar en la setena posició, Sergi Sevil en la vuitena i Lluís Fargas a la número 15. Finalment en la categoria de Laser Radial, Marcelo Cairo va obtenir una vuitena posició i Leandre García va finalitzar en la número 15.
Les proves es van realitzar en tres seus, València, Alacant i Torrevieja i durant tres jornades hi van competir 11 classes, amb un total de 375 regatistes: Laser al RCN Torrevieja; Finn i Classe A al RCN de València i Raceboard, Bic Techno, 420 i Kitesurfing al RCR d’Alacant.
El director esportiu del Club, Pep Subirats, valora molt positivament la regata i els resultats obtinguts i confirma la bona feina i esforç de l’equip que continua treballant de forma molt professional i recollint molt bons resultats.

Setmana Olímpica de la Comunitat ValencianaLa classificació

En Standard Absolut el podi es va tancar amb Carlos Roselló (CN Eivissa) seguit de Ramiro Foguet (RCN Palma) amb 13 punts, a 1 sol de Roselló, i del local Jesús Rogel (RCN Torrevieja) que tancà la seva participació amb 14 punts. En categoria sub-21 el podi va ser per Mario Plomer (CV Port d’Andratx), seguit d’Andreu Joan (CMSAP – Can Pastilla) i Ismael IESS (RCN Gran Canària).
Arturo Coronilla, de Náutico Trocadero, es va dur a Andalusia la copa Laser Radial, mentre que Alfonso Fernández (RNC Tenerife) va aconseguir la segona posició i Pere Ponseti (CN Ciutadella) va acabar en la tercera plaça i primera en sub-19, categoria que en la que van tancar el podi Pep Caçador (CN S’Arenal) i Max Urquizu (CN Vilassar de Mar).
Pel que fa a les fèmines, Martina Reino (RCN Gran Canària) també va fer bons els pronòstics i es va emportar el títol. Un podi absolut que es va completar amb Laura Oliva (CN Vilassar de Mar) i Aina Bauza (CV Port d’Andratx). En fèmines SUB 21 el podi va estar compost per Margarita IESS (RCN Gran Canària), Magdalena Bonet (CN Ràpita) i Carlota Sánchez (RCN Gran Canària).
El lliurament dels trofeus, en les seves respectives seus, van comptar amb diverses personalitats de les institucions públiques, patrocinadors i representants dels clubs del RCN Torrevieja, RCN València i RCR d’Alacant, en aquest últim hi va estar present Julia Casanueva, presidenta de la RFEV.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.