Setmana del Tennis Taula a Reus

S’ha presentat de manera oficial la Setmana del Tennis Taula a Reus que se celebrarà del 23 de febrer al 3 de març. Amb la presència del regidor d’Esports i Salut de l’Ajuntament de Reus, Enrique Martín, el president del CTT Ganxets, Joan Carles Virgili, i el representant de la Cambra de Comer&cced il; de Reus, Miquel Domingo, s’ha iniciat el compte enrere per a un gran esdeveniment esportiu i social a la capital del Baix Camp. 

El regidor d’Esports i Salut de l’Ajuntament de Reus, Enrique Martín ha afirmat que “volem reconèixer la feina que és a des del CTT Ganxets per promocionar l’esport i el tennis taula, que és un aspecte molt important”.

Per Joan Carles Virgili “és un plaer organitzar aquesta Setmana”, i ha destacat el gran èxits dels tornejos com el de Parkinson. Virgili ha explicat “la importància de la part social i la possibilitat de donar cabuda a tots els sectors. Qualsevol persona pot jugar a tennis de taula més enllà de les seves condicions”.

El CTT Ganxets de Reus ha preparat a cosciència la Setmana del Tennis de Taula que se celebrarà del 23 de febrer al 3 de març. Hi haurà diferents tornejos i xerrades/conferències. Com a Tornejos per a persones amb Parkinson, Salut Mental, Torneig de la dona, de famílies o el d’Empreses, aquest últim organitzat amb la col·laboració de la Regidoria de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement de l’Ajuntament de Reus. Molts i importants sectors tindran el seu dia i el su moment en aquesta iniciativa promoguda per al club del Baix Camp que presideix Joan Carles Virgili. El Ganxets, amb equip a la Superdivisió femenina, que ha jugat la Champions femenina i que té títols catalans i estatals en les categories d’edat i absoluta, no només té en compte l’eli t, sinó també té projectes i molt en compte altres aspectes més solidaris i d’ajuda i col.laboració en integració i unitat. 

23 de febrer: INAUGURACIÓ a la LLOTJA de Reus, a les 19:00 hores (Carrer de Boule, nº 2, Reus) 

24 de febrer: II TORNEIG D’EMPRESES al CTT Ganxets de Reus, desde 09:00 hores (carrer. d’Evarist Fabregas, 9)

24 de febrer: IV TORNEIG UNIFICAT al CTT Ganxets de Reus, entrega de premis  a les 13.00 hores  (Carrer. d’Evarist Fabregas, nº 9)

25 de febrer: I TORNEIG PARKINSON al CTT Ganxets de Reus, entrega de premis  a les 13.30 hores (Carrer. d’Evarist Fabregas,nº 9)

25 de febrer: I TORNEIG PERSONES SALUT MENTAL al CTT Ganxets de Reus, entrega de premis  a les 11.00 hores (Carrer. d’Evarist Fabregas,nº 9)

26 de febrer: XERRADA; 24 HORES DE TENNIS TAULA BRAVIUM 1976 – 1984) al ORFEÓ REUSENC, a les 19:00 hores  (Carrer de Sant Llorenç, nº 14 Reus)

28 de febrer: XERRADA; TENNIS TAULA I ELS GANXETS a la CAMBRA DE COMERÇ a les 19.00 hores (Carrer de Boule, nº 2, Reus)

01 de març: XERRADA; PRESENT I FUTUR, LES DONES AL TENNIS TAULA al PALAU BOFARULL a les 19:00 hores  (Carrer de Llovera, nº 15 Reus )

02 de març: I TORNEIG DE LA DONA al CTT Ganxets de Reus, a la LLOTJA de Reus, entrega de premis 20,30 hores (Carrer de Boule, nº 2, Reus)

02 de març: II TORNEIG D’EMPRESES a la LLOTJA de Reus,Semi/Finals 10:00 hores, entrega de premis 13,00 hores (Carrer de Boule, nº 2, Reus)

02 de març: I TORNEIG GANXETS EXHIBICIÓ a la LLOTJA de Reus, entrega de premis 19,00 hores (Carrer de Boule, nº 2, Reus)

03 de març: III TORNEIG DE FAMÍLIES al CTT Ganxets de Reus, entrega de premis  a les 13.30 hores (Carrer. d’Evarist Fabregas,nº 9)

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.