“Simbiosi Musical. MÚSICA SIMFÒNICA CATALANA” per a Banda i Cobla

“Simbiosi Musical. MÚSICA SIMFÒNICA CATALANA” per a Banda i Cobla

El proper diumenge 11 de Març a les 18 hores i al Teatre Bartrina de Reus la Banda Simfònica de Reus enceta el cicle Reus a 4 Bandes amb el concert “Simbiosi Musical.MÚSICA SIMFÒNICA CATALANA”.Un espectacle fruit de la voluntat i la iniciativa dels responsables artístics de les dos formacions que protagonitzaran l’espectacle: la Banda Simfònica de Reus, que tot just acaba de celebrar el seu desè aniversari i la Cobla Reus Jove, que n’ha fet vint.

Dues de les millors formacions instrumentals de la nostra ciutat estan d’aniversari i això ha estat una oportunitat única per fer música junts. Una oportunitat que es farà realitat el diumenge i en el que el resultat de tot plegat no pot ser altre que l’execel·lència. I per assolir-ho s’ha convidat la figura del mestre Jordi León, un nexe d’unió entre les dues formacions excepcional per la seva trajectòria. El mestre és un destacat arranjardor, compositor, director i oboè a la Banda Municipal de Barcelona, de la que fa 40 anys que n’és músic, i a més amb una àmplia i dilatada trajectòria professional vinculada la cobla.

El programa oferirà actuacions de la cobla i de la banda per separat i tot un seguit de peces conjuntes dirigides pel mestre convidat, del que també escoltarem algunes obres arranjades i algunes composicions pròpies tant per a cobla, per a banda o per el conjunt de totes dues. Podrem gaudir de música de Miguel Asins Arbó, Joaquim Serra, Josep Serra, Ricard Viladesau, Antoni Ros Marbà, Manel Oltra o del músic reusenc Eduard Sendra.

La Banda Simfònica de Reus i la Cobla Reus Jove han preparat aquest concert amb molta il·lusió intentant trobar un recorregut musical coherent en la seva línia estètica i artística, i mostrant que la Cultura a Reus no és fruït d’una Capitalitat, sinó de la constància, ganes i esforç de les moltes entitats reusenques. Confiant que la selecció musical sigui del gust de tot el públic assistent, us convidem a gaudir d’aquest magnífic concert.

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.