S’obre el termini de presentació de candidatures per als Premis Esport i Ciutat 2022

La regidoria d’Esports ha obert aquest dimecres, 6 de juliol, la convocatòria perquè es puguin presentar candidatures als Premis Esport i Ciutat 2022. Els premis reconeixen anualment esportistes i entitats vinculats a la ciutat que hagin destacat durant la temporada. El lliurament dels guardons corresponents a vuit categories diferents està previst realitzar-lo a la gala dels Premis Esport i C iutat, a l’últim quadrimestre de l’any.

Les entitats esportives de Reus, les federacions territorials, catalanes o estatals o qualsevol altre estament social i esportiu podran proposar la candidatura o candidatures per a qualsevol de les modalitats dels premis. Les propostes de candidats s’han de presentar al següent enllaç: https://seu.reus.cat/seu/carpetaCiutadana/tramit/49718

Les bases dels premis estableixen que el termini per presentar candidatures és des d’avui, 6 de juliol, fins el 2 de setembre de 2022 per presentar currículums i/o mèrits esportius assolits entre el 31 d’agost de 2021 i el 30 d’agost de 2022

Les diferents categories que es reconeixen en els Premis Esport i Ciutat són les següents:

  • Premi Pioners de l’esport: Impulsors de l’esport a la nostra ciutat com a esportista, tècnic, directiu o patrocinador.
  • Premi Dirigents de l’esport: Dirigents de l’esport actius de la temporada que contribueixen a l’èxit esportiu de la seva entitat i/o el seu esport.
  • Premi Tècnics de l’esport: Tècnic esportiu, tant l’aspecte del rendiment esportiu, com de la transmissió de valors i del compromís amb l’esport i la ciutat.
  • Premi Valors de l’esport: Accions, comportaments o actituds pel seu valor ètic o moral en el marc dels valors positius de l’esport.
  • Premi Esport Adaptat: Esportistes o entitats que participen en l’àmbit de l’esport per a persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial.
  • Premi Millors Clubs, Equips o Seccions Esportives: Millor club, equip o secció esportiva, pel seu èxit, trajectòria o resultat durant la temporada
  • Premi Millor esportista de la Ciutat de Reus: Millor esportista de la ciutat
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.