S’obren les inscripcions per a la nova temporada d’activitats esportives a Mont-roig del Camp

S’obren les inscripcions per a la nova temporada d’activitats esportives a Mont-roig del Camp

Les activitats infantils incorporen com a novetat el pàdel per a l’alumnat de 2n, 3r, 4t, 5è i 6è d’Educació Primària. Per a les classes dirigides caldrà fer reserva prèvia a Mont-roig del Camp

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp començarà una nova temporada d’activitats esportives el pròxim dilluns 5 d’octubre amb diverses novetats, principalment marcades per la prevenció de la Covid-19. En relació a la programació, però, destaca que aquesta temporada s’oferirà l’activitat infantil de pàdel per a l’alumnat de 2n, 3r, 4t, 5è i 6è d’Educació Primària. Per als més petits es continuarà oferint psicomotricitat (P3, P4 i P5 d’Educació Infantil), així com natació (infants nascuts entre el 2006 i 2017). Aquest any, però, no hi haurà servei d’autobús.

Pel que fa a les mesures de prevenció de les activitats infantils, cal remarcar que es portarà un registre d’assistència per garantir la traçabilitat i es farà una comprovació de símptomes abans d’iniciar l’activitat amb control de temperatura, a més de la neteja de mans i desinfecció de calçat. També es vetllarà pel manteniment de les distàncies de seguretat i caldrà utilitzar mascaretes en passadissos i zones comunes. També en el moment de formalitzar la inscripció caldrà aportar una declaració responsable.


Classes dirigides per a majors de 14 anys

Zumba, pilates, G.A.C o ciclisme de sala són algunes de les classes dirigides que s’oferiran, de nou, als poliesportius municipals en diversos horaris de matí i tarda i de dilluns a divendres, durant tota la temporada. En aquesta ocasió però, s’haurà de fer una reserva prèvia per de poder assistir a les activitats, donat que l’aforament és limitat. La reserva es pot fer per telèfon a:
Poliesportiu Miami Platja: 977 17 05 72
Poliesportiu Mont-roig: 977 83 76 11

La porta s’obrirà 5 minuts abans de l’inici de la classe de l’hora reservada i es tancarà 5 minuts després. Passat aquest temps no es podrà accedir a la instal·lació. Per entrar caldrà fer us de les catifes desinfectants, rentar-se les mans, passar control de temperatura, respectar distància, venir amb roba esportiva des de casa i portar mascareta, excepte en el moment de fer l’activitat esportiva, que es podrà treure. Pel que fa a la sala de fitnes de Miami Platja, estarà oberta de dilluns a dijous de 8 a 21 h i els divendres de 8 a 12 h.


Es mantenen els preus i els abonaments

En relació a les tarifes es manté l’abonament familiar que permet, amb la inscripció de dos membres de la unitat familiar, que les activitats dels fills menors de 25 anys: psicomotricitat o pàdel siguin gratuïtes. Aquesta oferta serveix per a les activitats dirigides i gimnàs i té un cost de 120 euros el trimestre, així com per activitats dirigides, gimnàs i raqueta, per 150 euros al trimestre. Altres opcions són l’abonament personal de 60 euros al trimestre, l’opció mensual per 25 euros, el pack de 10 entrades per 18 euros (a utilitzar en 3 mesos) i l’entrada puntual, per 3 euros. La gimnàstica de manteniment per a la gent gran és gratuïta. Per a les activitats infantils el preu trimestral és de 60 euros psicomotricitat i pàdel i 66 euros la natació. D’altra banda, per tal de fomentar les pistes de tenis i de pàdel, s’ofereixen també diversos abonaments. Un d’ells permet complementar les activitats i gimnàs i l’altre és de solament raqueta, en què també es potencia l’opció de fills/es gratis en cas d’inscriure’s dos membres de la unitat familiar. Les inscripcions, que ja estan obertes, es poden fer als poliesportius municipals.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.