La sociòloga Mar Joanpere inaugura el Cicle Pau i Drets Humans

La sociòloga Mar Joanpere inaugura el Cicle Pau i Drets Humans

La professora de Sociologia de la Universitat de Barcelona, Mar Joanpere Foraster, inaugura aquest divendres 9 de febrer el cicle de conferències sobre pau i drets humans, que organitza la Secció de Ciències Socials, Polítiques i Econòmiques del Centre de Lectura amb la col·laboració del Col·legi d’Advocats de Reus i l’Associació Josep Vidal Llecha.

Entre altres ponents, participaran en el cicle els premiats del Memorial per la Pau Josep i Liesel Vidal 2017 (Arxivers sense Fronteres i la campanya Banca Armada) i persones implicades en el foment de la cultura de la pau i en la defensa dels drets humans. Totes les conferències tindran lloc a la sala Emili Argilaga a les 19.30 h.

Divendres 9 de febrer: «Anàlisi i superació de l’assetjament sexual a la nostra societat», a càrrec de Mar Joanpere Foraster, professora associada de Sociologia de la Universitat de Barcelona.

Dijous 22 de febrer: «El negoci de la guerra i el seu finançament», a càrrec de Pere Ortega, president del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, una de les organitzacions impulsores de la campanya Banca Armada, guanyadora ex-aequo del 33è Memorial per la Pau Josep i Liesel Vidal.

Dimarts 13 de març: «AsF: l’activisme al rescat de la identitat, de la memòria. 10 anys al costat del poble sahrauí», a càrrec Núria Carreras, presidenta d’Arxivers sense Fronteres (AsF); i Jordi Amigó, responsable del projecte de suport a l’Arxiu Nacional Sahrauí d’AsF. Arxivers sense Fronteres va guanyar ex-aequo el 33è Memorial per la Pau Josep i Liesel Vidal.

Divendres 11 de maig: «La factura de la llum, un instrument de despossessió de la vida quotidiana», a càrrec d’Aurèlia Mañé Estrada, professora de Política Econòmica i de Relacions Energètiques Internacionals de la Universitat de Barcelona.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.