Sorteig solidari d’una obra d’art

El Sopar Solidari que organitza l’entitat Pont de Solidaritat comença el camí cap al seu 25è aniversari, que tindrà lloc el dissabte 13 d’abril a les 20h. Aquest any el lema del sopar que condueix el periodista Xavier Graset serà “Aliment, educació, esperança”.

En paraules de Jordi Salvadó, president de Pont de Solidaritat, “la solidaritat reusenca sempre és exemplar, i en veiem un exemple amb la col·laboració altruista de l’artista Fina Veciana, el galerista Antoni Constantí i els comerços col·laboradors on es podran comprar participacions pel sorteig. Gràcies a ells, els infants de Talnique que tenen els pares empresonats per narcotràfic podran accedir a estudis superiors”.

Joan Brulles, mossèn de la Parròquia de Sant Bernat Calvó ha declarat que la recaptació íntegra del sorteig de l’obra d’art es destinarà a beques d’estudis per l’escola de Talnique, a El Salvador, amb infants sense recursos.

Fina Veciana ha exposat que l’obra és un collage que fa referència a Talnique amb els colors de la bandera d’El Salvador, pàgines d’un llibre de Marcel Proust i els seus cors com a segell personal.

Antoni Constantí ha detallat que la peça estarà exposada fins el dia del Sopar Solidari a la Sala d’Art Constantí. Aquest espai serà un dels punts de recollida dels donatius de 10€ per participar al sorteig, que tindrà lloc durant el sopar, juntament amb la botiga Batabat, els establiments Sistaré i la Parròquia de Sant Bernat Calvó.

L’edició del Sopar Solidari d’aquest any celebrarà la seva 25a edició i, a banda de participant en el sorteig del quadre de Fina Veciana, també es pot col·laborar amb el projecte solidari fent donatius al Bizum 06381.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.