Spanis Impulse by Iberostar Rumb Final a Bermudes

L’equip Spanish Impulse by Ibersotar, abanderat pel Club Nàutic Cambrils, posa avui divendres rumb a Bermudes. Ho fa després d’una setmana intensa d’entrenaments a la badia de Palma a bord del GC32 de Team France, combinant sessions a terra al Reial Club Nàutic de Palma, amb les d’aigua, dirigides pels tècnics de l’equip Toni Rivas i Bernardo Freitas.

Abans de marxar, l’equip va tenir un acte de comiat liderat per l’Alt Comissionat per a la Marca España, Don Carlos Espinosa dels Monteros, que va lliurar la bandera espanyola a l’equip.

Aquest va ser l’últim esglaó que afronta l’equip Spanish impulse by IBEROSTAR abans de marxar aquest divendres cap a Bermudes, on el pròxim diumenge 28 de maig començaran els entrenaments oficials a bord dels AC45 de la Red Bull Youth America’s Cup.

La temporada d’entrenaments ha estat molt intensa, amb concentracions a Lisboa, Brest i Quiberon a bord del GC32, Palma de Mallorca amb el Ninja S33 i el GC32 i Barcelona amb el va ventilar M2 i F18, així com la setmana completa d’entrenaments a Bermuda a bord de l’AC 45, completant així el calendari d’entrenaments previs a la competició.

A partir d’ara l’equip afronta la competició real des del 28 de maig fins al 23 de juny, en el cas que arribi a la gran final.

I ho farà amb el talent dels seus tripulants. Regatistes olímpics com Jordi Xammar i Diego Botín; campions del món, com Joel Rodríguez, Florian Trittel i Kevin Cabrera; campions d’Europa com Santiago Alegre i campions d’Espanya com Luis Bugallo i Joan Cardona.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.