Superar els 2.000 inscrits, objectiu de la Cursa de Sant Silvestre de Reus

Reus

L’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria d’Esports i Reus Esport i Lleure, i Tretze Esports, organitzen l’11a edició de la Cursa de Sant Silvestre i la 6a de la Sant Silvestre Kids, que tindrà lloc el 31 de desembre a les 17:15h, i que enguany es fixa com objectiu arribar als 10.000 inscrits pel que fa al total dels assistents que ha tingut la cu rsa al llarg de les diferents edicions. La participació en la prova ha anat creixent en els darrers anys fins arribar als gairebé 2.000 corredors de l’edició 2018 entre la cursa Sant Silvestre i la Sant Silvestre Kids, la prova només per a nens i nenes menors de 12 anys, amb la qual cosa superar aquest llindar dels 2.000 inscrits és l’objectiu que es marca l’organització per aquest 2019.

La prova és de caràcter lúdic i esportiu, i la distància de 5.000m permet a un gran ventall de gent participar en aquesta gran festa que tanca l’any esportiu a la ciutat. El circuït de la cursa és tot pel centre de la ciutat, amb sortida i arribada a la Plaça Univers davant del Centre Comercial La Fira, patrocinador de la carrera.

Un dels al·licients que ha preparat l’organització és premiar al corredor o corredora que sigui el número 10.000 del total de participants, a banda que tots els corredors i corredores d’enguany tindran una bossa del corredor com a premi i la participació en un sorteig de diferents obsequis entre els primers inscrits. A més, també es premiarà els equips més nombrosos, tant en la categoria masculina com en la femenina.

Igualment, també hi haurà multitud de premis per als primers classificats de la cursa de 5km, i als participants més gran i més petit tant en categoria d’homes com de dones; mentre que la Sant Silvestre Kids també repartirà premis als primers classificats i obsequis a tots els participants.

La cita són quatre curses en una, que arrencarà amb les tres obertes als nens i nenes:

• 16:30h: Nascuts entre 2008 i 2009. Recorregut 1.000m.

• 16:45h: Nascuts entre 2010 i 2012. Recorregut 600m.

• 17:00h: Nascuts entre 2013 i 2019. Recorregut 400m. En aquesta cursa està autoritzat que puguin córrer junts pares i fills.

• 17:15. Cursa de Sant Silvestre, recorregut de 5.000m.

Les inscripcions es poden fer al web de la cursa o, presencialment en una carpa al Centre Comercial la Fira. El preu de la inscripció a la cursa Kids és de 5 euros, mentre que per a la de 5km és de 12 euros, amb una assegurança d’accidents inclosa per cada participant. Els dorsals es podran recollir dels dies 28, 29 i 30 al centre comercial, o el dia de la cursa a la plaça Anton Borrell.

Cursa solidària
En l’edició d’enguany, la Sant Silvestre i Tretzesports s’afegeixen a la campanya solidaria, promoguda per la Radio Reus – Cadena Ser “Cap nen sense joguines”. A l’estand de recollida de dorsals es farà el recapte dels joguets que lliurin els participants.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.