Suspesa la festa dels Tres Tombs 2021 de Reus

Suspesa la festa dels Tres Tombs 2021 de Reus

L’Associació d’Amcis del Cavall de les Comarques de Tarragona, en col·laboració amb l’Ajuntament de Reus a través de l’Institut Municipal Reus Cultura, ha decidit suspendre l’edició d’enguany de la Festa dels Tres Tombs atesa la situació sanitària i les mesures recomanades pel distanciament social arran de la pandèmia de la COVID19. 

Justament la celebració de la Festa dels Tres Tombs va ser la darrera que es va poder celebrar l’any 2020 abans del confinament decretat a tot l’Estat. Cal recordar que la festa es realitza cada any el primer diumenge del mes de març. 

Des de l’organització s’ha apuntat que l’únic que es mantindrà és la benedicció dels animals que es trobin a l’interior de l’església de la Puríssima Sang durant la celebració de la missa matinal. 

L’organització lamenta la suspensió d’aquesta festa popular del calendari festiu tradicional que enguany hauria arribat a la 35ena edició, però apel·la a la conscienciació col·lectiva atesa la situació d’emergència sanitària que es viu encara actualment.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.