Taller Baix Camp, 40 anys al servei de les persones

Taller Baix Camp. Construïm Igualtat

Fa ben poc la nostra entitat tancava els actes de celebració dels 40 anys dedicats a oferir suport i oportunitats a les persones amb discapacitat intel·lectual.

El que van començar unes poques famílies de Reus per millorar la qualitat de vida dels seus fills, actualment dona servei a més de 300 famílies, ocupant a més de 200 persones discapacitades, 150 de les quals amb especials dificultats.

Avui la tasca del Taller Baix Camp abasta tots els àmbits de la vida de les persones que atenem.

El Centre Especial de Treball amb la jardineria, la pintura o els manipulats. Els centres ocupacionals on fem les espelmes i l’artesania. L’oci i l’esport al Punt de Trobada. Les 4 llars-residència. Tots ells donen fe que al Taller sempre hi ha algun llum obert, algun ull atent i alguna mà preparada per atendre amb cura i professionalitat les necessitats de la nostra gran família, les 24 hores del dia.

També ens hem anat fent grans, com tothom. I amb els anys les nostres necessitats han canviat. Espais d’última generació com la sala multisensorial, o projectes tan innovadors com el Neuronup o el GABLE, ens ajuden a fer-hi front. Però caldrà seguir innovant i millorant.

Repassar el que hem assolit en aquests 40 anys ens ajuda a mirar el futur amb optimisme.

Avui hi som més del que se’ns veu. I això és bo, molt bo. Vol dir que ja formem part de la vida de la ciutat, com a reusencs i reusenques. Ens trobareu pintant la senyalització dels carrers, mantenint parcs i jardins, treballant a qualsevol empresa, a les associacions de la ciutat, quan encengueu una de les nostres espelmes, o passejant pel tomb de ravals… en definitiva, fent el que hem fet sempre, construint igualtat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.