Taller Baix Camp disposarà de vehicles per als seus projectes solidaris gràcies a la col·laboració de Fundació “la Caixa” i el concessionari Tarraco Center

La Fundació “la Caixa” i Concessionari Tarraco Center, en col·laboració amb CaixaBank i CaixaBank Payments & Consumer, han contribuït amb un total de 17.000 euros perquè Taller Baix Camp disposi de dues furgonetes per desenvolupar la seva labor en benefici de les persones amb discapacitat.

L’acció s’emmarca en el programa “Fórmula Solidària”, una iniciativa de CaixaBank, que canalitza fons de la Fundació “la Caixa” i els suma a les aportacions d’empreses i particulars amb l’objectiu d’ajudar al fet que les entitats socials disposin dels mitjans materials per continuar treballant en benefici de les persones i col·lectius més necessitats.

Taller Baix Camp ofereix feina en el seu Centre Especial de Treball a unes 200 persones amb alguna discapacitat, de les quals 140 són persones amb especials dificultats i que treballen en les diferents activitats productives del Centre.

Aquests dos vehicles permetran el transport tant de les persones treballadores del Taller Baix Camp com de mercaderies dels diferents Serveis que l’entitat ofereix.

La col·laboració realitzada a Reus pertany a la modalitat “Mobilitat Solidària”, que pretén proporcionar vehicles sostenibles o adaptats a entitats socials que els precisen amb urgència. CaixaBank i CaixaBank Payments & Consumer han canalitzat una aportació de la Fundació “la Caixa” de 17.000 euros  i la col·laboració de Concessionari Tarraco per facilitar a l’entitat l’adquisició del vehicle.

A l’acte de lliurament, que ha tingut lloc a les instal·lacions de Taller Baix Camp a Reus, hi ha assistit el director territorial Catalunya de CaixaBank, Jaume Masana; Fèlix Nicolàs i Antoni Ferrater per part  del Concessionari Tarraco Center; Josep Ramon Nogués, director de Taller Baix Camp, i el director comercial de CaixaBank Consumer Payments, Manel Ble.

Sobre Taller Baix Camp

Taller Baix Camp és una entitat sense ànim de lucre amb seu a Reus que actua per a totes les persones amb discapacitat intel·lectual adultes i les seves famílies, preferentment de la comarca del Baix Camp.

La missió de Taller Baix Camp és la d’oferir els suports necessaris a les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies per a millorar la seva qualitat de vida.

En aquest sentit, Taller Baix Camp busca reconèixer les capacitats de les persones amb discapacitat i ajudar-les en el seu desenvolupament, així com promoure’n la seva autonomia i integració.

L’Acció Social, un dels pilars del Pla de RSC de CaixaBank

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank pot fer costat a la Fundació “la Caixa” en la seva labor social, detectant necessitats d’entitats socials locals i canalitzant una part del pressupost de la Fundació. El 2020, varen arribar a més de 6.900 entitats per posar en marxa més de 8.500 projectes.

La col·laboració entre totes dues institucions fa possible que milers de petites i mitjanes entitats socials solidàries puguin accedir a ajudes econòmiques per tirar endavant els seus programes. D’aquesta forma, cada any, més de 10.000 projectes reben, en conjunt, prop de 45 milions d’euros de la Fundació “la Caixa” en favor de més de 8.000 entitats socials de tot el país. Es tracta, majoritàriament, de projectes que aporten solucions en l’àmbit de la malaltia, la discapacitat, l’exclusió social, la pobresa infantil, els majors i l’envelliment. Des de l’inici de la crisi de la COVID19, Fundació “la Caixa” ha destinat, a través de CaixaBank, 9,6 milions d’euros a 1.700 projectes relacionats amb el proveïment d’aliments, material sanitari i emergències per donar resposta a les persones vulnerables més afectades per la pandèmia.

Sobre CaixaBank Payments & Consumer

CaixaBank Payments & Consumer, filial 100% de CaixaBank, és l’entitat líder en finançament al consum i mitjans de pagament a Espanya. La companyia, amb més de 15 milions de clients entre Espanya i Portugal, un crèdit viu de prop de 8.100 milions d’euros i un parc de 18,4 milions de targetes, treballa per accelerar la transformació digital i les capacitats tecnològiques del grup. Així mateix, la impulsa l’acció social en tots els seus àmbits d’actuació, en col·laboració són les seves empreses clients.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.