Un nou alberg a l’Albiol situa el municipi en el mapa d’allotjaments turístics del Baix Camp

A finals d’aquest estiu tothom que vulgui visitar i allotjar-se a l’Albiol ja ho podrà fer a l’alberg municipal Josep Golorons. La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ha inaugurat aquest dissabte el nou equipament, acompanyada de l’alcalde del municipi, Andreu Carrasco; de la diputada delegada del Pla d’Acció Municipal, Marta Blanch i dels diputats Carles Pellicer, Camí Mendoza i Andreu Martín. Les obres de l’alberg, que oferirà 48 places d’allotjament distribuïdes en planta baixa i dos pisos, s’han realitzat amb la col·laboració econòmica de la Diputació de Tarragona. En concret, la institució hi ha destinat  prop de 200.000 euros, la majoria procedents del Pla d’Acció Municipal. El pressupost total de l’equipament és  de gairebé 600.000 euros.

El nou equipament té com a objectiu millorar la comoditat dels visitants del municipi, a més de fomentar l’activitat turística i revitalitzar aquesta zona del Baix Camp. En aquest sentit, l’alberg preveu allotjar visitants que es desplacin a l’Albiol per realitzar activitats relacionades amb l’esport i la natura (senderisme, cicloturisme, excursions i descobertes de natura o esports de muntanya, entre altres) a més d’acollir grups escolars i juvenils. Està previst que el nou alberg, que també funcionarà com a restaurant, obri les portes a finals d’aquest estiu.

El nom de “Josep Golorons” s’ha triat en honor a l’exregidor de l’Albiol traspassat l’any 2018 a causa d’una llarga malaltia. De fet, l’acte inaugural ha comptat també amb la participació de diversos familiars de l’exregidor.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.