Tallers Oberts Cambrils

Tallers Oberts

La 13a edició de Tallers Oberts obrirà les portes dels tallers de 21 artistes de Cambrils i 4 artistes convidats per apropar-los al públic i donar a conèixer la seva obra i manera de treballar, en el marc del programa de la Festa Major de la Immaculada. Tallers Oberts és una oportunitat per endinsar-se al món dels diferents creadors i creadores que fan de l’art una forma de vida, compartir una estona de conversa amb ells i elles, conèixer de primera mà el seu procés creatiu i gaudir de la riquesa de les seves obres de ben a prop. Els tallers obriran les portes el dissabte 12 de desembre d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores i diumenge 13 de desembre d’11 a 14 hores.

Els i les artistes participants en aquesta 13a edició, d’àmbits tant diversos com la joieria, la fotografia, l’escultura, la pintura, la porcellana, la il·lustració i el disseny gràfic, la ceràmica, l’esmalt, la música, la dansa o l’art visual, són Laura Morales, Pepo Argilaguet, Dolors Ortuño, Marta Fàbregas, Laura Mestres, Roser Coma, Nuri Mariné, Cristina Salvans, Marta Nolla, Lluïsa Recasens, Montserrat Recasens, Gemma Felip, Raquel Sarrà, Queralt Osorio, David Callau, Dídac Sauret, Rocío Franco, Alberto Insa, Rafael Rubio, Núria Pons i Jordina Ros. Com a artistes convidats hi hauran Dolors Castells, Jaume Romaní, Laia Sauret i The Blind Mirror.

També com a novetat, coincidint amb Tallers Oberts, durant el cap de setmana del 12 i 13 de desembre s’obriran les portes de l’exposició de la Biennal a la Sala Àgora de l’Ajuntament de Cambrils i l’exposició de fotografia de la Sala Àmbits del Centre Cultural.

Tota la informació de Tallers Oberts es pot consultar a les pàgines de Facebook Tallers Oberts o Cambrils Cultura i al web Cambrils Cultura.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.