Taps de bany per una oïda més protegida

Òptiques Teixidó

Arriba el temps de capbussons i també d’otitis externa per a les persones amb predisposició als problemes d’oïda.

És durant aquesta època de l’any quan les oïdes dels nostres fills i filles queden més exposades, l’aigua i la calor són dos factors potencials que poden propiciar otitis externa, una inflamació produïda en el conducte extern auditiu provocada per fongs i bacteris.

La calor i la humitat són dues condicions que faciliten la proliferació de bacteris, afectant la flora natural de la pell que es troba en el conducte auditiu.

Tovallola, banyador i ulleres de sol. Ja sigui a la piscina o a la platja, refrescar-se sota l’aigua és una sensació agradable per a la majoria de persones, que es converteix en una activitat de risc per a un reduït percentatge de la població: els que pateixen drenatges, perforacions de timpà i són propensos a contraure doloroses otitis, inflamacions i infeccions d’oïda.

Tant en aigua dolça com salada, el millor és prevenir aquesta amenaça amb uns taps per nedar i refrescar-se amb tranquil·litat. Si perceps que la teva filla o fill té picor a l’orella, plora molt, sent dolor o es produeix una secreció de color verd a l’orella, és molt possible que pateixi una otitis externa.

Amb uns taps per a bany adequats, nens i adults gaudiran més de la platja i la piscina.

A Òptica Teixidó et proporcionem taps de bany d’última generació realitzats a mida. El nostre equip d’audiologia pren un motlle a escala natural dels teus canals auditius i d’aquesta manera fabriquem uns taps de silicona d’alta resistència i impermeabilitat garantida. Amb uns nous taps a mida, les orelles queden segellades i podem assegurar un bany amb més tranquil·litat fora de perill d’inflamacions, infeccions i fongs.

L’estiu és una època ideal per gaudir de l’aigua, la calor i el bon temps en general. La prevenció és la millor manera d’evitar mals moments durant aquests dies de descans.

Equip d’Audiologia

Òptiques Teixidó
info@opticateixido.com

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.