Tasta Salou

CALAIX SALOU
‘Calzone’ de bolets i ou, a baixa temperatura. Elaboració del Restaurant Cook & Travel, per a l’especial bolet de ‘Tasta Salou’, aquest passat mes d’octubre.

Salou

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou, Raventós Codorniu i l’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou, continuen la iniciativa gastronòmica ‘Tasta Salou’, durant aquest mes de novembre.

Un total de 12 restaurants elaboren, cada dijous, les seves degustacions, que van maridades amb un vi blanc, negre, rosat o amb un cava del celler Raventós Codorniu. El preu del plateret, junt amb la copa, és de 6€.

Com a promoció, totes les persones que completin el passaport que trobaran als establiments participants rebran una ampolla prèmium de regal. Per completar el passaport, cal haver degustat fins a 12 propostes dels restaurants.

Es tracta d’una iniciativa per potenciar la gastronomia de prestigi a un preu assequible, que té com a objectiu donar vida a la ciutat, entre setmana, i promocionar els restaurants que participen en aquesta iniciativa.

Aquest mes de novembre, hi participen els següents restaurants: El Totxo Taverna (c. Barcelona, 40); Braseria L’Estació (plaça del Carrilet, s/n); Huma (c. Barcelona, 62); MRKT Mercat de Edu Cuesta (c. Francolí, 8); Thai Salou (c. Barbastre, 13); Sushi Kai Salou (c. València, 4); La Taverna de l’Àncora (Autovia Salou a Reus, 3); La Bodegueta Aché (Via Aurèlia, 2, local 4); House of Illusion (Espigó del Moll, s/n); La Teca Salou (c. Ciutat de Reus, 28); Restaurant Cook & Travel (c. Llevant, 5); i Castillo de Javier (c. de Barbastre, s/n).

Cal dir que el ‘Tasta Salou’ s’aturarà el dijous, 1 de desembre, amb motiu de la proximitat de les festes del Nadal.

Els restaurants protagonistes, les propostes setmanals, l’actualitat i les novetats es podran consultar a la pàgina de Facebook i a Instagram @tastasalou; i al web https://aeht.es/jornades-gastronomiques_/tasta-salou/

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.