El Tastaverd torna a omplir els carrers de Riudecanyes.

El Tastaverd torna a omplir els carrers de Riudecanyes

Tot i el temps inestable, amb pluja intermitent durant tot el dia, Riudecanyes va celebrar aquest dissabte l’onzena edició de la fira Tastaverd, un dels esdeveniments més populars a Catalunya en aquesta època de l’any. De bon matí, desenes de parades artesanes van omplir els carrers guarnits dies abans pels propis veïns i entitats del municipi que, any rere any, col·laboren de manera activa i intensa en la celebració de l’esdeveniment.

Les nombroses activitats previstes al llarg de la jornada es van poder fer malgrat les inclemències del temps. Així, els assistents van gaudir de la mostra d’oficis relacionats amb la tradició rural, dels diversos tallers ubicat pel recorregut del Tastaverd, que inclou els carrers del nucli urbà i les seves places, o de l’exposició sobre el còmic, temàtica escollida enguany per ambientar la festa, que va omplir l’edifici de l’Eura de superherois a mida real i revistes de totes les èpoques. Les entitats del poble van oferir diversos productes gastronòmics i els restaurants locals van preparar un menú especial. El grup de teatre local va fer representacions musicals i una xaranga va posar el colofó final al Tastaverd.

Josep Maria Tost, alcalde de Riudecanyes, explicava que “tenint en compte que el temps no ha acompanyat, podem dir que el Tastaverd es tanca amb un balanç en positiu perquè la gent ha arribat al nostre municipi igualment i això evidencia que és un esdeveniment consolidat i que desperta molt interès. Un cop més, la participació de totes les entitats de Riudecanyes i els seus veïns, que han estat els primers en sortir al carrer de bon matí, ha estat la clau de l’èxit i això s’ha d’agrair moltíssim”.

El Tastaverd s’havia de celebrar el passat 24 de març però la pluja va impedir que aquell dia se celebrés. Aquest dissabte, finalment, s’ha pogut dur a terme. Ara, els veïns ja comencen a preparar l’edició del proper any i a pensar quina temàtica abastarà.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.