El Tastet de Ciència torna a fer parada a La Fira Centre Comercial

La Fira Centre Comercial acull aquest dissabte el Tastet de Ciència

La Fira Centre Comercial acollirà el dissabte 14 d’abril la cinquena edició de la Fira Tastet de Ciència que organitza el Centre de Recursos Pedagògics del Baix Camp i que pretén esdevenir un espai de divulgació en el que els assistents poden gaudir d’experiments de base científica, matemàtica i tecnològica; i donar resposta a la seva curiositat pel camp de la ciència.

El Tastet, que es farà a la Plaça de l’Univers i a la planta segona de La Fira Centre Comercial de 16.00h a 20.00h, comptarà amb la col·laboració de divulgadors científics i l’assistència d’alumnes i professors de diferents centres educatius d’educació infantil, primària, secundària, batxillerat i cicles formatius dels serveis territorials de Tarragona. Una novetat d’enguany és que l’alumnat de Batxillerat podrà presentar els seus treballs de recerca d’àmbit científic i tecnològic el mateix dissabte 14 d’abril.

La Fira, Centre Comercial que gestiona MerlinProperties, és el tercer any que col·labora de manera activa al Tastet de Ciència. Durant la setmana anterior i posterior a aquest esdeveniment, s’organitzen activitats i tallers adreçats a alumnat i professorat d’educació obligatòria.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.