L’Institut Baix Camp organitza les primeres Jornades Educocamp sobre educació i comunicació

L’Institut Baix Camp organitza les primeres Jornades Educocamp sobre educació i comunicació

Es duran a terme conferències impartides per professionals del periodisme com la Mònica Terribas o la Sílvia Sagalà o bé vinculats al món de la comunicació

L’institut Baix Camp ha organitzat la primera edició d’unes Jornades entorn al món de la comunicació sota el nom d’Educocamp (Educació+ Comunicació+ INS Baix Camp) que es duran a terme els dies 19 i 20 d’abril.

L’Institut Baix Camp organitza les primeres Jornades Educocamp sobre educació i comunicació

Els objectius fonamentals d’aquestes jornades són fomentar entre l’alumnat l’interès per l’actualitat i la reflexió sobre el paper dels diferents mitjans de comunicació (premsa, ràdio, internet i televisió) a la societat i difondre el coneixement sobre diversos professionals de la comunicació, tot impulsant la relació dels adolescents amb periodistes o experts vinculats als mitjans de comunicació.

De la mateixa manera, es desenvoluparan diverses conferències per part d’experts del periodisme i la comunicació que se centraran en Afavorir una mentalitat crítica i qüestionadora del món, analitzar l’ús que fan els adolescents d’Internet i de les xarxes socials i estimular l’habilitat comunicativa de l’alumnat.

Aquest esdeveniment arribarà a l’alumnat de 4t ESO, BATX i Cicles Formatius de l’Institut Baix Camp en forma de conferències impartides per professionals del periodisme com la Sra Mònica Terribas o Sra Sílvia Sagalà o vinculats al món de la comunicació d’una durada aproximada de 45 minuts. A més, el grup d’alumnes de 4t ESO que composen l’equip de premsa de la revista Al Lloro del nostre institut visitaran les instal·lacions de l’emissora de ràdio Cadena Ser per tal de conèixer el dia a dia d’un equip de redacció.

Les Jornades Educocamp han estat dissenyades amb la intenció que es repeteixin anualment. Les d’aquest curs escolar han estat dissenyades amb uns continguts més generals (mitjans de comunicació i habilitat comunicativa). La idea és que cada any es celebrin al voltant d’un aspecte més concret  i específic del món de la comunicació.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.