‘Tastet de Ciència’ a La Fira CC

La Fira Centre Comercial va acollir dissabte passat dia 6, el IX Tastet de Ciència que organitza el Centre de Recursos Pedagògics del Baix Camp. L’esdeveniment té com a objectiu convertir-se en un espai de divulgació científica escolar on els centres educatius exposen a la ciutadania els seus experiments amb el repte de despertar la curiositat per la investigació científica, matemàtica i tecnològica.

Amb més de 700 joves científics procedents d’una vintena de col·legis de la zona, la trobada va tenir lloc a la Plaça de l’Univers, davant del centre comercial La Fira. Hi van participar els centres educatius ESC Montsant, INS Roseta Mauri, ESC Guillem Fortuny, INS Salvador Vilaseca, COL Rosa Molas, ESC Prat de la Riba, INS Fontanelles, INS Miami, COL Sant Rafael, ZER Baix Camp, ESC Els Ganxets, COL Cor de Maria, INS Camp Clar, ESC Beat Bonaventura, INS Gaudí, ESC Alberich I Casas, INS Domènech i Muntaner, ESC General Prim i el INS Gabriel Ferrater.

Amb aquest, ja és el setè any que La Fira, Centre Comercial gestionat per SILICIUS, la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i gestió d’actius, acull el Tastet de Ciència que arriba a la novena edició.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.