TEDxReusSalon organitza un debat sobre la participació dels nens al relat informatiu

L’esdeveniment titulat “Coses de nens?” vol debatre al voltant de la importància dels infants en la creació del relat informatiu

La sessió serà moderada per Laia Servera, directora i presentadora de l’InfoK

TEDxReusSalon organitzarà un debat sobre la importància d’incorporar els infants al relat informatiu el proper 5 de maig a les 19:30 hores a la Biblioteca Central Xavier Amorós de Reus, a la plaça de l’Escorxador 1 de Reus. La sessió titulada “Coses de nens?” serà moderada per Laia Servera, directora i presentadora de l’Info-K.

El debat sobre la importància d’incorporar la visió dels infants en la creació del relat informatiu és el segon de la sèrie que TEDxReus organitzarà durant tot el 2017 amb el format Salon. Aquest format obert a la participació dels assistents permet debatre i aprofundir en el tema proposat. En aquesta ocasió es projectarà la xerrada TED titulada ”Què poden aprendre els adults dels nens?” presentada per Adora Svitak al TED 2010.

A continuació, juntament amb el públic, s’obrirà un debat moderat per Laia Servera, directora i presentadora de l’InfoK del Canal Super 3. Laia Servera, és llicenciada en comunicació audiovisual per la Universitat Ramon Llull. Va estudiar història a la Universitat de Barcelona. I va fer el màster Món Àrab i Islam a la mateixa universitat. L’any 2001 s’incorpora a l’equip del nou informatiu per a nens InfoK, on començaria la seva emissió, aquell mateix any. Després de treballar-hi com a redactora, reportera i finalment com a editora, l’11 de gener de 2016 va estrenar-se també com a presentadora del programa.

Un programa àgil i intens

Els programadors de l’esdeveniment han organitzat una sessió àgil però intensa, d’una hora i mitja de durada com a màxim. Per tal d’assolir-ho preguen la màxima puntualitat als assistents. La sessió TEDxReusSalon començarà a les 19.30 hores amb la projecció de la xerrada TED. A les 20.00 hores està previst iniciar el debat amb la moderadora. Al final de la sessió es preveuen uns minuts de networking per facilitar el contacte entre els assistents. La sessió acabarà puntualment a les 21 hores. Per poder participar en el TedxReusSalon del 7 de febrer cal inscriure’s accedint al web http://www.tedxreus.com/entrades/.

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.