La pintora cambrilenca Dolors Castells exposa els seus Headlines al Pati del Palau de la Diputació de Tarragona

Vistes urbanes de Nova York s’hi barregen amb titulars de diari. La mostra es pot visitar fins l’1 de juny

Desenes de titulars de diari que van impactar l’autora i que ara formen part de les seves creacions artístiques. Són els Headlines que donen nom i contingut a l’exposició de pintura i collage de l’artista cambrilenca Dolors Castells Casals, una mostra inaugurada aquest divendres al vespre al Pati del Palau de la Diputació de Tarragona. A través d’una trentena de coloristes obres, Castells endinsa l’espectador en l’entramat urbà de Nova York, vist des d’arran de terra i, sobretot, a vista d’ocell.

unnamedEl diputat de la Diputació de Tarragona Mateu Montserrat ha estat l’encarregat d’obrir oficialment l’exposició en un acte amb nombrosos assistents, i amb la participació del director de l’Àrea de Recerca i Transferència de la Universitat Politècnica de Catalunya, Valentí Guasch. L’autora ha ressaltat la doble percepció que emana de les seves obres atès el seu caire visual i el llenguatge escrit que s’hi barreja com a part destacada i decisiva. Formada en pintura amb la també artista Marta Argentina, Dolors Castells és membre del grup de pintors Art 21, de Vilafortuny, des de l’any 1997. Ha protagonitzat exposicions individuals i col·lectives a Cambrils, Reus o Salou.

Headlines restarà oberta fins l’11 de juny, de 9.00 h a 21.00 h, de dilluns a divendres; de 9.00 h a 13.00 h i de 17.00 h a 21.00 h h, els dissabtes, i d’11.00 h a 14.00 h, els festius.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.