Temporada de concerts Tardor 2018

Auditori Josep Carreras

Durant els mesos de novembre i desembre podeu gaudir de l’excel·lent programació de la temporada de concerts de tardor de l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca.

Aquest mes de novembre tenim tres interessants propostes; totes en divendres a les 21 h. La primera el dia 9, ‘De Mozart a Guinjoan, grans compositors d’ahir i d’avui’ un nou cicle que s’obre amb el Quartet Gerhard amb una de les obres del compositor Joan Guinjoan. El dia 16 l’Ensemble Vila-seca ens ofereix un espectacle en que conjuga diverses disciplines artístiques com la música, dramatúrgia i plàstica. Per acabar el mes de novembre, el dia 23 podem gaudir d’un dels tres concerts del tancament de la gira de presentació del disc ‘Equilibri’ del grup Blaumut.

Al mes de desembre ens ofereix quatre nous concerts. El diumenge 2 a les 19 h és el torn de Lluís Capdevila que presenta el seu treball ‘Diàspora’. El dissabte 15 a les 21 h es presenta el disc ‘Salut d’amour’ de la violinista Ala Voronkova i el pianista i director d’orquestra Guerassim Voronkov. El divendres 21 a les 21 h se celebra la Gala Benèfica a favor de la Fundació Josep Carreras per a la lluita contra la leucèmia amb Jordi Savall i el seu projecte ‘Orpheus XXI’ sobre les músiques i tradicions de països com Armènia, Síria, Marroc o Israel. El dimecres 26 a les 21 h el tradicional Concert de Sant Esteve a càrrec de l’Orquestra Händel amb la Coral Nova Unió posarà fi a la temporada.

Auditori Josep Carreras

Plaça de Frederic Mompou, 1 · Vila-seca

Venda de localitats: www.auditorijosepcarreras.cat i al vestíbul de l’auditori des d’una hora abans de l’inici del concert

Abonaments: Júnior (fins a 21 anys) i Sènior (majors de 65 anys) – 45€ Adults (22 a 64 anys) – 60€

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.