Temporada d’estiu a les piscines municipals

Les piscines municipals de Reus han obert les seves portes amb una temporada de bany per endavant que enguany s’allargarà una setmana més, fins el 8 de setembre. El regidor de Salut i Esports, Enrique Martín, ha repassat aquest matí des de les instal·lacions del Parc dels Capellans les particularitats d’aquesta temporada en la qual es manté el preu d e les entrades i abonaments “per garantir el servei públic i l’accés a tothom”. Martín ha explicat que l’allargament de la temporada de bany en una setmana més “té motivacions climàtiques, ja que com tots sabeu, l’època de calor és cada cop més llarga i feixuga i per tant, hem de tenir les instal·lacions obertes a la ciutadania perquè tingui un lloc on refugiar-se de les altes temperatures”.

Una altra de les raons que expliquen l’allargament d’aquesta temporada és el retard en l’inici del curs proper curs escolar pel 9 de setembre. “ A més de refugi climàtic, les piscines municipals són una alternativa d’oci per a les famílies i per tant, vam veure convenient allargar el servei”, ha manifestat el regidor.

La temporada passada la mitjana diària d’usuaris de les piscines va ser de 479 persones, amb un total de 37.800 persones usuàries. Una xifra similar a la de l’any anterior, 2022, quan es van registrar 35.000 persones usuàries, després de dos anys marcats per la COVID. L’afluència que s’espera per aquesta temporada és similar.

Horaris i tarifes

Les piscines del parc dels Capellans mantenen l’horari habitual de les 11 del matí a les 8 del vespre, de dilluns a diumenge.

També s’ha programat l’activitat d’aiguagim, adreçada al públic en general a partir dels 16 anys. L’activitat consta de dues sessions setmanals en horari previ a l’obertura al públic de les piscines, més una hora de bany lliure.

Les tarifes, que es mantenen respecte la temporada anterior, disposen d’un preu diferenciat per a infants i tercera edat i d’un important grup de descomptes (carnet o targeta jove, targeta daurada, famílies nombroses o monoparentals, entre altres). Dins de les modalitats d’entrada es mantindran els passis mensuals, de temporada, els bons 10 i les entrades diàries i de matí o tarda.

Es poden consultar les normes d’ús, tarifes i descomptes aplicables al web https://www.reusesport.cat/instalacio/piscines-municipals

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.