Temps de Festa Major 

Les Festes de Misericòrdia ens ofereixen l’oportunitat de tancar el cicle de l’estiu a la ciutat a ritme de festa major, fent dels carrers i les places i escenaris d’una dinàmica ciutadana intensa i plena de lluïment. Com sempre, els actes d’arrel més tradicional es donen la mà amb les propostes més noves que posen l’accent en la celebració i el vessant més lúdic d’un esdeveniment que ens identifica com a ciutat i que ens fa a totes i a tots protagonistes. 

Des d’aquestes pàgines voldria destacar sobretot aquest vessant participatiu i inclusiu que fa de la festa un espai de trobada i d’expressió d’una manera de ser i de celebrar la diada de la patrona que ens identifica i ens uneix. Una mostra clara i evident del bateig d’una ciutat entusiasta, que viu i renova les seves grans tradicions perquè continuïn sent senyal d’identitat. 

La programació dels dies que ens esperen és plena de propostes que demostren el compromís de les entitats i associacions i de les persones a títol individual perquè la festa major sigui una celebració lluïda i plena. Amb aquest mateix desig us convido a viure-la amb intensitat. 

Bona Festa Major!

Sandra Guaita Esteruelas 

Alcaldessa de Reus 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.