Tendències a les xarxes socials

ENTORN 2.0

Màrqueting digital

El 96% de les empreses realitza accions de social media màrqueting, sigui de forma puntual o amb integració de l’estratègia de màrqueting digital global.

Una de les principals característiques de les xarxes socials és que el seu univers és extremadament canviant. Saber adaptar-se a aquest escenari tan dinàmic és bàsic i no sempre fàcil. Aquí us deixem un llistat de les últimes tendències en xarxes socials a tenir en compte.

Humanitzar el contingut: Humanitzar la imatge de la marca o companyia és bàsic. Que, per exemple, a les xarxes socials apareguin els responsables d’una empresa aporta confiança als consumidors i fomenta la interacció. Mostrar el dia a dia d’una empresa, fer-la més propera pot ajudar a conquerir nous mercats.

Personalitzar el producte: Gràcies a les eines d’anàlisi que permeten controlar l’activitat a les xarxes socials i com els clients les utilitzen és més fàcil confeccionar les ofertes especials per cada target. Creuant determinades dades d’ús i de clients es poden elaborar campanyes específiques per a cada xarxa social.

Inversió: És necessari establir un pressupost, per petit que sigui, per tal d’invertir en anuncis en xarxes socials i publicacions patrocinades que augmentin la possibilitat d’aparèixer a les recerques dels clients.

Els vídeos ajuden al negoci: Aquest fet és una evidència. Les publicacions amb vídeo està contribuint a aconseguir captar un major tràfic. El suport de la matge al missatge el fa molt més entenedor a l’usuari i de consum més ràpid. Un exemple d’això és el gran èxit que estan tenint els continguts format Stories tant per Instagram com per Facebook.

Transparència: Detallar amb claredat els fins amb els que una empresa recopila dades dels seus usuaris és bàsic per generar confiança. És important detallar-ho i oferir informes periòdics sobre com han utilitzat les dades aporta confiança als consumidors que des d’un primer moment sabran per què s’han utilitzat les seves dades.

Ressenyes positives: Les ressenyes positives són bàsiques per a donar una bona imatge. És important demanar l’opinió als usuaris. El poder de la recomanació està en alça i és un dels factors més poderosos per a la consolidació d’una marca.

Bemarketing
Et farem arribar a tothom
www.bemarketingco.es

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.